Windows 11 nereden alınır?

hellbat001

Femtopat
Daha fazla  
Valla hocam bilmiyorum ki virüs falan kaptırmasak da şimdi 0 alacağım için [İnşallah alabilirsem) 50 60 biraz bir sıkıntı vardır yani içim el vermez de inanın bilmiyorum hocam yani 60 tl ye oyun alamadığımız bu dönemde 60 tlye yazılımı vermek biraz güvenilmez geldi bana sagolun yanıtınız için

50-100 arası çok rahat bulunabilir bazıları yanında Office programlarının keyinide veriyor onları tercih edin. Ayrıca neden virüs kaptırsın ki? Sadece key aktif ediyorsunuz dosya indirmiyorsunuz.

Hocam hb de bakiyem var premiumdan. Da orda da pek ucuz değil gibi ondan hb dedim hb deki güvenilir midir sizce ? Satıcıya sorudm ama bana kutu değil sadece kod vereceğimiz için ucuz dedi ayrıca oem midir nedir ondanmis başka pc ye atılmamış oda ama alırsam zaten bi 8 yıl falan kullanmayı düşünüyorum. Yani güvenilirdir derseniz hb de bana biraz daha ucuza gelecek gibi

Hocam hb de bakiyem var premiumdan. Da orda da pek ucuz değil gibi ondan hb dedim hb deki güvenilir midir sizce ? Satıcıya sorudm ama bana kutu değil sadece kod vereceğimiz için ucuz dedi ayrıca oem midir nedir ondanmis başka pc ye atılmamış oda ama alırsam zaten bi 8 yıl falan kullanmayı düşünüyorum. Yani güvenilirdir derseniz hb de bana biraz daha ucuza gelecek gibi
Hocam pardon sizinkine bakmamıştım sizinki baya uygunmus ya :)

Vallahi hocam bilmiyorum ki virüs falan kaptırmasak da şimdi 0 alacağım için [İnşallah alabilirsem) 50 60 biraz bir sıkıntı vardır yani içim el vermez de inanın bilmiyorum hocam yani 60 tl ye oyun alamadığımız bu dönemde 60 tlye yazılımı vermek biraz güvenilmez geldi bana sagolun yanıtınız için

Hocam Sağlam lisanstan Windows 10 Pro Retail Ürün anahtarı alın Windows 11'de de geçerli. Windows 11 Kurulumunda ilk olarak ürün anahtarını girin kurulumda ilerlediğinizde Microsoft Hesabı istiyecek istediğinde Microsoft hesabınızıda girin Ürün anahtarı hesabınıza bağlanacak. Format attığınızda Microsoft Hesabı girildiğinde otomatik olarak Lisansınız aktif olacak.

Microsoft Windows 11 almak istedim bir yer buldum ama güvenilir mi bilmiyorum linki bıraktım bakın please pek anlamıyorum (bu işten HP Victus 15 almayı düşünüyorum. Ama FreeDOS işte.

Sen Windows 11 kurmak mı istiyorsun ürün ahahtarı almakmı kurmak istiyorsan Microsoft'un sitesinde bedava indir flash belleğe yaz kur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı