ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.488 Çözümler 89 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #11 Klranet dedi: Tamamdır teşekkür ederim bunu satın alıyorum. Genişletmek için tıkla... Attığın OEM değil haberin olsun. Ayrıca alttan destek kapatmayı unutma gereksiz para ödersin.
Klranet dedi: Tamamdır teşekkür ederim bunu satın alıyorum. Genişletmek için tıkla... Attığın OEM değil haberin olsun. Ayrıca alttan destek kapatmayı unutma gereksiz para ödersin.
Klranet Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 437 Çözümler 2 16 Eylül 2025 #12 ahmttrn60 dedi: Attığın OEM değil haberin olsun. Ayrıca alttan destek kapatmayı unutma gereksiz para ödersin. Genişletmek için tıkla... Link eklemeyi unutşmuşum Windows 11 Home OEM Dijital Lisans Satın Al | SaglamLisans bunu satın alıyorum şimdi home olanın daha çok önerildiği söylendi
ahmttrn60 dedi: Attığın OEM değil haberin olsun. Ayrıca alttan destek kapatmayı unutma gereksiz para ödersin. Genişletmek için tıkla... Link eklemeyi unutşmuşum Windows 11 Home OEM Dijital Lisans Satın Al | SaglamLisans bunu satın alıyorum şimdi home olanın daha çok önerildiği söylendi