Windows 11 nereden indirilir?

Hayır önerilen olarak geçer. Minimum RAM miktarı 4 GB ise neden 3-2 GB RAM'li bilgisayarlarda çalışıyor? Hadi 2 GB RAM'de biraz kasıyor ancak 3GB RAM'de yağ gibi akıyor. Bizzat kendim denedim. YouTube'daki her videoya inanmayın kendiniz test edin. Ben test ettiğimde 3GB gayet yetiyor 2 GB ile de günü kurtarıyor yani Windows'da gezmede pek bir sorun yok ancak internette 1-2 sekmeyi geçmemek şartı ile kullanılıyor çok rahat.
Minimum 4 GB RAM istemesi 2-3 GB RAM ile çalışmayacağı anlamına gelmez. Performans kaybı yaratır.
fdgfghgh.PNG

3GB ile performans kaybı yaratmıyor buna ne diyeceksiniz? Denemeden konuşmanız yanlış orada minimum yazsa bile onlar önerilen gereksinimdir.
3 GB RAM ile kullanılabilir ancak yine sorun yaratır. Mesela oyun oynayamazsınız. Konu başka tarafa doğru ilerledi. Bu bağlantıdan giriş yapıp Microsoft üzerinden ISO dosyasını indirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı