Windows 11 net bir şekilde Windows 10'dan daha yavaş

Dosya gezgininde bariz olarak gecikme mevcut. Başka bir sorun görmedim ama işlemcime destek vermediği için geri 10'a döndüm. TPM olan işlemciye destek vermiyor, saçma sapan işler.

Benimki de destekliyor ama yavaş.

Çekirdek olarak Windows NT diye biliyorum Vista ile alakalı bişey hiç duymadım ben.
Windows maalesef 8'den beri Vistanın çekirdeği olan 6.4'ü kullanıyor. NT 10 yazdığına bakmayın, 6.4 ve üzeri makyajlı hali.
Benimki de destekliyor ama yavaş.
Windows'u SSD'ye kurduğundan emin ol. Onun dışında işletim sistemine sonradan etkilerinle alakalı büyük ihtimal. Yükseltme yaptıysan özellikle.

HDD yok bende. Temiz kurulum yapıyorum.

Niye pişman olsunlar?

Şöyle olabilir Windows 8'de hataları çözememişlerdi ya hemen 8.1'e yükselttiler ya Windows 11 de de belki ihtimal olabilir.

Böyle bir sebepten dönmeniz saçma açıkçası çünkü zaten ilk 10 gün biraz yavaş olacak çünkü altta hala Windows 10 duruyor. Geri dönmek istemezsen siliniyor ve performans artıyor.

Hocam neden dönmesinler hatayı düzetmesini mi bekleyecekler?

Şöyle olabilir Windows 8'de hataları çözememişlerdi ya hemen 8.1'e yükselttiler ya Windows 11 de de belki ihtimal olabilir.

Hocam neden dönmesinler hatayı düzetmesini mi bekleyecekler?
Bu bir hata değil. Her yükseltme de oluyor. Windows.old klasörü hantallaştırıyor. Onu silerseniz bir şey olmuyor.

Bu bir hata değil. Her yükseltme de oluyor. Windows.old klasörü hantallaştırıyor. Onu silerseniz bir şey olmuyor.

Onunla alakalı değil yükseltme bazen böyle hatalar çıkıyor en güzel temiz kurulumla geçmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…