K ktursin Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #1 Ryzen 5 2600. MSI B450M Pro. 1660 Super kullanıyorum Windows'u kurarken bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2023
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #2 ktursin dedi: Ryzen 5 2600. MSI B450M Pro. 1660 Super kullanıyorum Windows'u kurarken bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok basit bir dk. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shorts videolarına da bakın. Çözüm videoda anlatıla bilmekte. Son düzenleme: 27 Ekim 2023
ktursin dedi: Ryzen 5 2600. MSI B450M Pro. 1660 Super kullanıyorum Windows'u kurarken bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok basit bir dk. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shorts videolarına da bakın. Çözüm videoda anlatıla bilmekte.
K ktursin Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #3 Rufiq Cavadov dedi: Çok basit bir dakika. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shorts videolarına da bak. Çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Bu sadece Intel için anlatmış internette ki tüm çözüm yollarını denedim bende ki AMD işlemci de VMD ayarı yok.
Rufiq Cavadov dedi: Çok basit bir dakika. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shorts videolarına da bak. Çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Bu sadece Intel için anlatmış internette ki tüm çözüm yollarını denedim bende ki AMD işlemci de VMD ayarı yok.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #4 A ktursin dedi: Bu sadece Intel için anlatmış internette ki tüm çözüm yollarını denedim bende ki AMD işlemci de VMD ayarı yok. Genişletmek için tıkla... Cihazın tam modeli nedir?
A ktursin dedi: Bu sadece Intel için anlatmış internette ki tüm çözüm yollarını denedim bende ki AMD işlemci de VMD ayarı yok. Genişletmek için tıkla... Cihazın tam modeli nedir?
K ktursin Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #5 AMD Ryzen 5 2600 işlemcim.