Çözüldü Windows 11 ''ntoskrnl.exe'' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tunahmm

Decapat
Daha fazla  
Laptop pil gücündeyken başta bu kod hatası vermek üzere birçok hata veriyor ve tekrar başlatmıyor, bilgisayarı güc tuşuna basılı tutup reset atmak zorunda kalıyorum.

Minidump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İyi iyi sevindim. Sıcaklıklar bende de aynı bende de TUF var normalde 80lerdeydi işlemcim yazdan dolayı 90-95 gördüm sıcaklardan, normaldir yani dert etmeyin oyunlarda drop vs olmuyorsa. Bir de bu dönemde havalar çok sıcak olduğu için Turbo modda oyunda

Bilgisayarım boşta iken hiçbir uygulama açık değilken sıcaklıklar 85 derecelerde takılıyordu. Ancak sorunumu çözdüm: Armoury Crate'i sildim ve yerine G-Helper adlı uygulamayı yükledim. Şu an sıcaklıklar 55 derecelerde.
Sorun donanımsal da olabilir. Öncelikle işlemci, RAM ve GPU stres tesleri yapın, eğer bir arıza varsa hangisinden kaynaklandığını öğrenelim. Bir arıza yoksa eski sürücülerden kaynaklanma ihtimali yüksek. Şimdi:
1- Dediğim testleri yapın. Sorun var mı yok mu görün.
2- BIOS'u güncelleyin.
3- Güncel olmayan sürücüleri güncelleyin. Windows Update'den tüm güncelleştirmeleri denetleyin ve tamamlayın.
4- Arama yerine CMD yazın yönetici olarak çalıştırın, şu komutu girin:
SFC /SCANNOW
Bekleyin ve yeniden başlatın.
5- Yine CMD üzerinden şu komutları girin:

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Umarım bu adımlardan biri sorununuzu çözer. ŞU videodaki adımları da bir deneyin en son.

Yine de teşekkür ederim yardımların için.

CRITICAL_PROCESS_DIED hatası verdi bilgisayarı açamıyorum güvenli modda da açamıyorum bilgisayarı garantiye götürmeye karar verdim.

Son düzenleme:
12 Temmuz UPS Kargo'ya verdim ürünümü hafta sonu ve 15 Temmuz tatilinden dolayı 17sine sarktı. Bugün garantiye aradım şu an son test aşamalarından geçiyormus anakart değiştirilmiş ve temiz Windows kurmuşlar. Ne zaman gelir diye sorduğumda 3-5 iş günü içerisinde gelir dedi şu an durum sorunsuz olarak devam ediyor

Bugün elime ulaşmış bulunmakta bir sıkıntı gözükmüyor yaşadığım sorun hakkında sıfırlamışlar bilgisayarı ama bilgisayar boştayken Armoury Crate'den sessiz, performans ve Turbo modunda işlemci 90 dereceye kadar çıkıyor ve ekran kartı ROG Boost'u aktif ediyor Windows'un kendi ayarını seçtiğim zaman işlemci 50 dereceye kadar düşüyor müşteri hizmetlerini arıyorum adam bana işlemci 95 dereceye kadar sıkıntısız çalışabilir diyor boşta bilgisayar ama :D bu konu için ayrı bir konu başlığı açacağım.

Son düzenleme:
12 Temmuz UPS Kargo'ya verdim ürünümü hafta sonu ve 15 Temmuz tatilinden dolayı 17sine sarktı. Bugün garantiye aradım şu an son test aşamalarından geçiyormus anakart değiştirilmiş ve temiz Windows kurmuşlar. Ne zaman gelir diye sorduğumda 3-5 iş günü içerisinde gelir dedi şu an durum sorunsuz olarak devam ediyor

Bugün elime ulaşmış bulunmakta bir sıkıntı gözükmüyor yaşadığım sorun hakkında sıfırlamışlar bilgisayarı ama bilgisayar boştayken Armoury Crate'den sessiz, performans ve Turbo modunda işlemci 90 dereceye kadar çıkıyor ve ekran kartı ROG Boost'u aktif ediyor Windows'un kendi ayarını seçtiğim zaman işlemci 50 dereceye kadar düşüyor müşteri hizmetlerini arıyorum adam bana işlemci 95 dereceye kadar sıkıntısız çalışabilir diyor boşta bilgisayar ama :D bu konu için ayrı bir konu başlığı açacağım.
İyi iyi sevindim. Sıcaklıklar bende de aynı bende de Tuf var normalde 80 lerdeydi işlemcim yazdan dolayı 90-95 gördüm sıcaklardan, normaldir yani dert etmeyin oyunlarda drop vs olmuyorsa. Bir de bu dönemde havalar çok sıcak olduğu için turbo modda oyunda

İyi iyi sevindim. Sıcaklıklar bende de aynı bende de TUF var normalde 80lerdeydi işlemcim yazdan dolayı 90-95 gördüm sıcaklardan, normaldir yani dert etmeyin oyunlarda drop vs olmuyorsa. Bir de bu dönemde havalar çok sıcak olduğu için Turbo modda oyunda

Bilgisayarım boşta iken hiçbir uygulama açık değilken sıcaklıklar 85 derecelerde takılıyordu. Ancak sorunumu çözdüm: Armoury Crate'i sildim ve yerine G-Helper adlı uygulamayı yükledim. Şu an sıcaklıklar 55 derecelerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı