R RecpErn Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1UUxka_uF8d-RWMQr2zeEQbo2ID3oakuo/view?usp=drive_link RAM Kingston 2x16gb 3600mhz Ram SSD veya HDD modeli KIOXIA - EXCERIA PRO 1TB Ekran kartı NVIDIA RTX 4070 Tİ Anakart ASUS PRIME Z790-P D4 İşlemci INTEL 14700KF Intel(R) Core(tm) i7-14700KF 3.40 GHz. Kingston 2x16 GB 3600MHz RAM. NVIDIA RTX 4070 Ti. Windows 11 Pro. 23H2. 22631.4751 Bugün yeni RAM aldım taktım ve açılıştan sonra sürekli 'ntoskrnl.exe' ve 'IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL' hataları aldım. RAM'lar başka sistemde sorunsuz çalışmakta. Minidump dosyalaırndan anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Intel(R) Core(tm) i7-14700KF 3.40 GHz. Kingston 2x16 GB 3600MHz RAM. NVIDIA RTX 4070 Ti. Windows 11 Pro. 23H2. 22631.4751 Bugün yeni RAM aldım taktım ve açılıştan sonra sürekli 'ntoskrnl.exe' ve 'IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL' hataları aldım. RAM'lar başka sistemde sorunsuz çalışmakta. Minidump dosyalaırndan anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Çözüm turko35408 1 Şubat 2025 @RecpErn Ağ (LAN) sürücülerini güncelleyin. Şu anda ASUS'un sitesine giremiyorum. Anakartınızın modeline göre bakın. Rehberdeki komutları sırayla girin, işlem bitince PC'yi yeniden başlatın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net
@RecpErn Ağ (LAN) sürücülerini güncelleyin. Şu anda ASUS'un sitesine giremiyorum. Anakartınızın modeline göre bakın. Rehberdeki komutları sırayla girin, işlem bitince PC'yi yeniden başlatın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.180 Makaleler 6 Çözümler 553 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 1 Şubat 2025 #2 @RecpErn Ağ (LAN) sürücülerini güncelleyin. Şu anda ASUS'un sitesine giremiyorum. Anakartınızın modeline göre bakın. Rehberdeki komutları sırayla girin, işlem bitince PC'yi yeniden başlatın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
@RecpErn Ağ (LAN) sürücülerini güncelleyin. Şu anda ASUS'un sitesine giremiyorum. Anakartınızın modeline göre bakın. Rehberdeki komutları sırayla girin, işlem bitince PC'yi yeniden başlatın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net
KS KS R RecpErn Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 @turko35408 Armoury Crate üzerinden dediğiniz sürücüyü güncelledim, DISM komutlarını yaptım sorun çözüldü. Cevap için teşekkürler. Son düzenleme: 1 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
@turko35408 Armoury Crate üzerinden dediğiniz sürücüyü güncelledim, DISM komutlarını yaptım sorun çözüldü. Cevap için teşekkürler.
E Enes2618 Zeptopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #4 RecpErn dedi: @turko35408 Armoury Crate üzerinden dediğiniz sürücüyü güncelledim, DISM komutlarını yaptım sorun çözüldü. Cevap için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... DISM komutlarını nasıl yaptınız bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz @RecpErn Artı 0 Eksi
RecpErn dedi: @turko35408 Armoury Crate üzerinden dediğiniz sürücüyü güncelledim, DISM komutlarını yaptım sorun çözüldü. Cevap için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... DISM komutlarını nasıl yaptınız bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz @RecpErn
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.180 Makaleler 6 Çözümler 553 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 13 Şubat 2025 #5 DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Artı 0 Eksi
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net
E Enes2618 Zeptopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #6 turko35408 dedi: DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... rehbere zaten baktım ancak eklerde gösterdiğiniz komutlara nereden ulaşacağımı bulamadım tam olarak cmd ye ne yazmam gerektiğini söylermisiniz Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... rehbere zaten baktım ancak eklerde gösterdiğiniz komutlara nereden ulaşacağımı bulamadım tam olarak cmd ye ne yazmam gerektiğini söylermisiniz
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.180 Makaleler 6 Çözümler 553 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 13 Şubat 2025 #7 DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow Komutları sırayla girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow Komutları sırayla girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın.
E Enes2618 Zeptopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #8 turko35408 dedi: DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow Komutları sırayla girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... scanlerken mavi ekran yiyorum cok kez denedim fakat hala yiyorum scan aşamasında ne yapabilirim Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow Komutları sırayla girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... scanlerken mavi ekran yiyorum cok kez denedim fakat hala yiyorum scan aşamasında ne yapabilirim
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.180 Makaleler 6 Çözümler 553 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 13 Şubat 2025 #9 Hocam yeni konu açın. Artı 0 Eksi