ghost_00 Centipat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #1 NVIDIA Denetim Masası'na tıklıyorum açılıyor birkaç saniye geçmeden kendini kapatıyor. Sürücüyü kaldırıp yükledim işe yaramadı. Formatlamam mı gerek?
NVIDIA Denetim Masası'na tıklıyorum açılıyor birkaç saniye geçmeden kendini kapatıyor. Sürücüyü kaldırıp yükledim işe yaramadı. Formatlamam mı gerek?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.621 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 23 Nisan 2022 #2 ghost_00 dedi: NVIDIA Denetim Masası'na tıklıyorum açılıyor birkaç saniye geçmeden kendini kapatıyor. Sürücüyü kaldırıp yükledim işe yaramadı. Formatlamam mı gerek? Genişletmek için tıkla... aynı sürücüyü mü yükledin biraz eski sürücüleri dene belki çözülür
ghost_00 dedi: NVIDIA Denetim Masası'na tıklıyorum açılıyor birkaç saniye geçmeden kendini kapatıyor. Sürücüyü kaldırıp yükledim işe yaramadı. Formatlamam mı gerek? Genişletmek için tıkla... aynı sürücüyü mü yükledin biraz eski sürücüleri dene belki çözülür