Z Zevro Femtopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Ekran kartı 3060 Ti Yeni masaüstü bilgisayar aldım ve Windows 11 kurdum. Ekran kartı sürücüsünü indiricektim fakat kurulum devam edemiyor. Doğru bilgileri girmeme rağmen olmadı. Çözümü nedir? Dosya Ekleri 15C5C57D-6D38-4428-ADCB-F9CCCC43E4EF.jpeg 183,9 KB · Görüntüleme: 59
Yeni masaüstü bilgisayar aldım ve Windows 11 kurdum. Ekran kartı sürücüsünü indiricektim fakat kurulum devam edemiyor. Doğru bilgileri girmeme rağmen olmadı. Çözümü nedir?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 5 Mart 2023 #2 GeForce Experience ile kurmayı denedin mi?
Z Zevro Femtopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 LazJedi dedi: GeForce Experience ile kurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... GeForce Experience yüklediğim zaman game ready sürücüsünü kuruyor o yeterli mi? Başka bir şey yapmama gerek var mı ?
LazJedi dedi: GeForce Experience ile kurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... GeForce Experience yüklediğim zaman game ready sürücüsünü kuruyor o yeterli mi? Başka bir şey yapmama gerek var mı ?
kayrwh Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 221 5 Mart 2023 #4 GeForce Experience hallediyor o işi hocam.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 5 Mart 2023 #5 Zevro dedi: GeForce Experience yüklediğim zaman game ready sürücüsünü kuruyor o yeterli mi? Başka bir şey yapmama gerek var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet senin kurduğunun aynısını kuruyor. Güncelleme geldiği zaman otomatik indiriyor.
Zevro dedi: GeForce Experience yüklediğim zaman game ready sürücüsünü kuruyor o yeterli mi? Başka bir şey yapmama gerek var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet senin kurduğunun aynısını kuruyor. Güncelleme geldiği zaman otomatik indiriyor.