Windows 11 "NVIDIA kurulum programı başarısız" hatası

Makaleler
12
Sosyal'e selam, 8.1 Pro'dan 11'e geçtim az önce. Ekran kartımın güncel sürücüsünü NVIDIA üzerinden yükledim, NVIDIA ınstaller dosyaları ayıkladıktan sonra bana kurulum seçenekleri sundu ve özel seçeneğini seçip devam ettim. En sonunda "NVIDIA kurulum programı başarısız" hatası aldım. PhysX gibi fizik motoru ara yazılımları yüklendi, problem yok. Ama grafik sürücüsünü NVIDIA kuramadı, Windows 8.1 Pro, sl, 10 gibi sürümlerde bu problemler yoktu. İlk defa Windows 11'de yaşıyorum bu sorunu, sürücü doğru. Yanlış bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal'e selam, 8.1 Pro'dan 11'e geçtim az önce. Ekran kartımın güncel sürücüsünü NVIDIA üzerinden yükledim, NVIDIA ınstaller dosyaları ayıkladıktan sonra bana kurulum seçenekleri sundu ve özel seçeneğini seçip devam ettim. En sonunda "NVIDIA kurulum programı başarısız" hatası aldım. PhysX gibi fizik motoru ara yazılımları yüklendi, problem yok. Ama grafik sürücüsünü NVIDIA kuramadı, Windows 8.1 Pro, sl, 10 gibi sürümlerde bu problemler yoktu. İlk defa Windows 11'de yaşıyorum bu sorunu, sürücü doğru. Yanlış bir şey yok.

Notebook ise marka model nedir?
Masaüstü ise ekran kartının marka modeli nedir?

Orijinal Windows 11 mi yüklediniz ve bilgisiyarınız bunu destekliyor mu?

Notebook ise marka model nedir?
Masaüstü ise ekran kartının marka modeli nedir?
Masaüstü kullanıyorum. NVIDIA Geforce GT 710.

Orijinal Windows 11 mi yüklediniz ve bilgisiyarınız bunu destekliyor mu?
Orijinal Windows 11 yükledim, Enterprise varyasyonundayım. Desteklemiyor ve bununla alakalı olduğunu pek sanmıyorum.

Kartın markası hangisi ise ASUS MSI vs o markanın sitesinden uygun sürücüyü indirin.
Eğer Windows 11 sürücüsü yok ise Windows 10 sürücüsünü deneyin.
Uğraştığınız ve vakit ayırdığınız için öncelikle ayrı bir teşekkürü size borç biliyorum, teşekkür ederim. Windows 11 yüklerken ekran kartı sürücüsü otomatik kurulduğu için kaldırsam dahi kalıntıları kalmış muhtemelen ve NVIDIA sürücü kurulumunda çakışmış, ben böyle tahmin ediyorum. DDU ile eski sürücünün kökünü kazıdıktan sonra sorunum çözüldü. Sürücüyü kurabildim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı