Windows 11 odaklanma oturumundayken Spotify'a bağlanmıyor

603484

Decapat
Odaklanma oturumundayken Spotify hesabıma bağlamak istiyorum fakat bağlanırken "hizmetle bağlantı kuruluyor" kısmında kalıyor ve yanıt vermiyor. Önceden bağlanıyordu. Sorun nedir acaba? (Spotify Premium kullanıyorum önceden sorunsuz bağlanıyordu.)

Spotify'ı sitesinden şndirmeyi deneyiniz sitesinden indirdiyseniz Microsoft Store'den indirin fakat şu an yükle olan Spotify'ı siliniz

Spotify'ı sitesinden şndirmeyi deneyiniz sitesinden indirdiyseniz Microsoft Store'den indirin fakat şu an yükle olan Spotify'ı siliniz.

Sitesinden indirilmiş versiyon vardı. Silip Microsoft Store'dan indirdim yine aynı.

Bende de aynı sorun var. Acaba bugüne özel bir durum mu?

Son güncelleştirme kaynaklı olabilir 2 gün önce yapmıştım

alıntıdır bir deneyin isterseniz.
Yöntem 1:
- Spotify masaüstü kısayoluna sağ tıklayın
- Özellikleri Seçin
- Özellikler penceresinden Uyumluluk sekmesini tıklatın
- Uyumluluk modu altında, bu programı uyumluluk modunda çalıştır'ı denetleyin
- Windows 7 veya Windows 8'i seçin
- Ayarlar altında yönetici kutusu olarak bu programı çalıştır'ı denetleyin
- Uygula ve Tamam'ı tıklatın ve uygulamanın artık normal olarak açılıp açılmeyeceğini kontrol edin

Yöntem 2:
- Powershell'de Başlat'a tıklayın ve yazın ve sağ tıklayın ve yönetici olarak Çalıştır'a tıklayın
- Aşağıdaki komutun her birini yazın/kopyalayın ve yapıştırın
Set-ExecutionPolicy Sınırsız
Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_. InstallLocation)AppXManifest.xml"}
- Yukarıdaki leri çalıştırdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve uygulamanın artık normal olarak açılıp açılmeyeceğini kontrol edin

Maalesef işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…