Windows 11 OEM Key tekrar girilirse çalışır mı?

DARKNESSss

Hectopat
Daha fazla  
Yeni OEM key aldım denemek için format diskine girip key istiyor mu diye baktım ama Key'i etkinleştirme me rağmen her denediğmde key istiyor aldığım Key'i tekrar denesem key çalışır mı çalısırsa şu an format atma gibi bir düşüncem yok 1 kay ay sonra denrsem aynı key çalışır mı?
Düzeneleme:
Eğer şimdi format atınca kalıcı olarak kalacaksa şimdi de format atabilirm.

Son düzenleme:
Yeni OEM key aldım denemek için format diskine girip key istiyor mu diye baktım ama Key'i etkinleştirme me rağmen her denediğmde key istiyor aldığım Key'i tekrar denesem key çalışır mı çalısırsa şu an format atma gibi bir düşüncem yok 1 kay ay sonra denrsem aynı key çalışır mı?
Düzeneleme:

OEM key anakarta işlenir format atsanız key istemez eğer formattan sonra key istiyorsa key Retail'dir her format sonrası o keyi girmeniz lazım. Not: Kimi Retail key tek kullanımlık olur.

Düzeneleme:
OEM Key: Kalıcı olarak kalır, anakart değişene kadar gitmez.
Retail Key: Microsoft hesabına bağlıdır, oturum açtığınız anda aktif olur.
Mak Key: Hertürlü silinir, birden çok kez girebilirsiniz.

Şu kodu CMD'ye girin, hangisi olduğu yazar: slmgr -dli

OEM key anakarta işlenir format atsanız key istemez eğer formattan sonra key istiyorsa key Retail'dir her format sonrası o keyi girmeniz lazım. Not: Kimi Retail key tek kullanımlık olur.
1756727673560.png
Burada OEM olark gözüküyor.
Show key Plus da da bu yazıyor.
1756727745555.png

Yazılır. Hata verirse "kullanılmış anahtar." filan diye, direk "anahtarım yok." deyin, sonrasında algılar o.

Windows'u kurup tekrar denememe rağmen her seferinde key istiyor Retail gibi ama bana çalıştığı sürece sıkıntı yok.
Bu arada Windows'un bozuk güncellemesi kaldırıldımı onu kaldırmak için Windows Update girdim ama göremedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı