Torquee Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Merhaba yeni bir laptop aldım ve ona Windows 11 kuracağım yaklaşık 1 ay önce flasha bir ISO dosyası indirmiştim yaklaşık bir hafta sonra laptopum elimde olur. Gelince o flashtan kursam olur mu yoksa yeniden ISO dosyası indirmem gerekir mi?
Merhaba yeni bir laptop aldım ve ona Windows 11 kuracağım yaklaşık 1 ay önce flasha bir ISO dosyası indirmiştim yaklaşık bir hafta sonra laptopum elimde olur. Gelince o flashtan kursam olur mu yoksa yeniden ISO dosyası indirmem gerekir mi?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 4 Haziran 2023 #2 Kurulur tabii ki de.
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 Sorun olmaz. O sürümüne güncelleme gelmişse kurulum sonrası güncellersin.
Torquee Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #5 Eski sürüm falan olmaz değil mi veya olsa bile güncelleme ile düzelir mi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.853 Makaleler 26 Çözümler 517 4 Haziran 2023 #6 Torquee dedi: Eski sürüm falan olmaz değil mi veya olsa bile güncelleme ile düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Eski sürüm olacak zaten mecburen, güncelleştirmeleri yaptığında otomatik son sürüm olacak.
Torquee dedi: Eski sürüm falan olmaz değil mi veya olsa bile güncelleme ile düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Eski sürüm olacak zaten mecburen, güncelleştirmeleri yaptığında otomatik son sürüm olacak.
Mltcsvr Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 459 Çözümler 7 5 Haziran 2023 #7 Torquee dedi: Eski sürüm falan olmaz değil mi veya olsa bile güncelleme ile düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğiniz iso dosyası atıyorum 10gb ise güncel windows 50gb'dır. Windowsu bilgisayara kurduktan sonra güncelleyeceksiniz.
Torquee dedi: Eski sürüm falan olmaz değil mi veya olsa bile güncelleme ile düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğiniz iso dosyası atıyorum 10gb ise güncel windows 50gb'dır. Windowsu bilgisayara kurduktan sonra güncelleyeceksiniz.