lSquex Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Herkese iyi sosyaller, Bilgisayarımda tüm dosyalara sağ tıklayıp özellikler butonuna basınca açılmıyor. SFC /scannow kodunu yazınca hata alıyorum. Sistemde bir sıkıntı var ama çözemedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Herkese iyi sosyaller, Bilgisayarımda tüm dosyalara sağ tıklayıp özellikler butonuna basınca açılmıyor. SFC /scannow kodunu yazınca hata alıyorum. Sistemde bir sıkıntı var ama çözemedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #2 lSquex dedi: Herkese iyi Sosyaller, Bilgisayarımda tüm dosyalara sağ tıklayıp özellikler butonuna basınca açılmıyor. SFC /scannow kodunu yazınca hata alıyorum. Sistemde bir sıkıntı var ama çözemedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Format USB'niz varsa takın format ekranında Bu bilgisayarınız onarın seçeneğini deneyin. Artı 0 Eksi
lSquex dedi: Herkese iyi Sosyaller, Bilgisayarımda tüm dosyalara sağ tıklayıp özellikler butonuna basınca açılmıyor. SFC /scannow kodunu yazınca hata alıyorum. Sistemde bir sıkıntı var ama çözemedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Format USB'niz varsa takın format ekranında Bu bilgisayarınız onarın seçeneğini deneyin.