Windows 11 onarma ekranından nasıl sıfırlanır?

Corto_Maltese

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Dün gece bilgisayarım çöktü, mavi ekran verip başlangıç onarma başlatıldı ama o da başarılı olmadı. PC Monster olduğu için yetkili servisi aradım sıfırlayıp Windows 11'i yeniden kurun dediler videolardan yaparsınız dediler ama benim durumumu hiçbir PC'de göremiyorum. Bende o PC'lerdeki gibi sıfırlama ekranı yok. Aşağıya görselleri bırakacağım ben bu bilgisayarı nasıl sıfırlayabilirim?

image.jpg

image.jpg

Teknik servis "sistemi sıfırlayıp Windows 11'i kurun" dediklerinde demek istedikleri USB üzerinden kurulumu gerçekleştir diyorlar. USB bellek alın, başka bir bilgisayardan içine Rufus ile Windows ISO dosyası yazdırıp kurulumu gerçekleştirin. YouTube'da detaylı anlatan videolar mevcut. Bu ekranda pek bir şey yapamazsın.

Teknik servis "sistemi sıfırlayıp Windows 11'i kurun" dediklerinde demek istedikleri USB üzerinden kurulumu gerçekleştir diyorlar. USB bellek alın, başka bir bilgisayardan içine Rufus ile Windows ISO dosyası yazdırıp kurulumu gerçekleştirin. YouTube'da detaylı anlatan videolar mevcut. Bu ekranda pek bir şey yapamazsın.
Teşekkürler dediğinizi deneyeceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı