Merhaba sistemimi belirttim. Sorunum Opera'da gezinirken genellikle arkada bir şey inerken mavi ekran veriyor. Önceden de Opera'da bu olay olmuştu takılırken bir anda mavi ekran vermişti fazla takmamıştım. Şimdi bir daha oldu. PC ile ilgili şeylerden anlayan varsa yardımcı olur musunuz?
Merhaba sistemimi belirttim. Sorunum Opera'da gezinirken genellikle arkada bir şey inerken mavi ekran veriyor. Önceden de Opera'da bu olay olmuştu takılırken bir anda mavi ekran vermişti fazla takmamıştım. Şimdi bir daha oldu. PC ile ilgili şeylerden anlayan varsa yardımcı olur musunuz?
Arkada BlueStacks açıktı genelde Opera'da YouTube açıkken ve arkada bir porgram açıkken oluyor gibi oyunlarda bir sorun çıkmıyor sıcaklık değerlerimde bayağı iyi oyunlarda 55 60 65 derece falan stok fan ile.
Şidmi BIOS'umu güncelledim DxDiag'dan da doğruladım en son sürümde yani sizin attığınız şimdi ağ kartını nasıl güncelliyeceğimi anlayamadım ve D.O.C.P fan hızıydı galiba onu profile 1 yaptım BIOS'tan.
Mavi ekranı çok nadir yiyorum. Hep Opera'da yedim. Oyunlarda vs hiçbir sorun olmadı. Ağ kartını nereden yapacağımı bulamadım. Aktifseniz yardım eder misiniz?
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_86771043&REV_15
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_86771043
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_020000
Sadece bunları buldum.
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_0200