O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 Bugün Windows 11'e geçtim fakat bir sorun var. Windows'un varsayılan koyu ve açık wallpaperlerinin kullanmaya başladığım an kalitesi düşüyor.
Bugün Windows 11'e geçtim fakat bir sorun var. Windows'un varsayılan koyu ve açık wallpaperlerinin kullanmaya başladığım an kalitesi düşüyor.
bineyy Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 278 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Monitörle alakalıdır. Windows'un kendi duvar kâğıtları yüksek çözünürlükte olduğundan.
O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 bineyy dedi: Monitörle alakalıdır. Windows'un kendi duvar kâğıtları yüksek çözünürlükte olduğundan. Genişletmek için tıkla... monitör 1920 1080 sanırım sorun oluyor mu
bineyy dedi: Monitörle alakalıdır. Windows'un kendi duvar kâğıtları yüksek çözünürlükte olduğundan. Genişletmek için tıkla... monitör 1920 1080 sanırım sorun oluyor mu
bineyy Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 278 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #4 Ordekizm dedi: monitör 1920 1080 sanırım sorun oluyor mu Genişletmek için tıkla... Ekran ayarlarından çözünürlüğünü kontrol et.
Ordekizm dedi: monitör 1920 1080 sanırım sorun oluyor mu Genişletmek için tıkla... Ekran ayarlarından çözünürlüğünü kontrol et.
O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 bineyy dedi: Ekran ayarlarından çözünürlüğünü kontrol et. Genişletmek için tıkla... aynı o da bineyy dedi: Ekran ayarlarından çözünürlüğünü kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım da dosyalardan diğer wallpaperler düzgün iken koyu ve açık olanlarda sorun var internetten indirip onlarla değiştirsem olur mu?
bineyy dedi: Ekran ayarlarından çözünürlüğünü kontrol et. Genişletmek için tıkla... aynı o da bineyy dedi: Ekran ayarlarından çözünürlüğünü kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım da dosyalardan diğer wallpaperler düzgün iken koyu ve açık olanlarda sorun var internetten indirip onlarla değiştirsem olur mu?
bineyy Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 278 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #6 Ordekizm dedi: aynı o da Hocam baktım da dosyalardan diğer wallpaperler düzgün iken koyu ve açık olanlarda sorun var internetten indirip onlarla değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur bence.
Ordekizm dedi: aynı o da Hocam baktım da dosyalardan diğer wallpaperler düzgün iken koyu ve açık olanlarda sorun var internetten indirip onlarla değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur bence.