Muratkun Decapat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 38 Çözümler 1 15 Mart 2023 #1 Evet arkadaşlar, ben laptopumu CMD yöntemi ile etkinleştirdim. Ama şimdi orijinal key kullanmak istiyorum. Nereden temin edebilirim? Diğer bir sorum ise Key'i değiştirince CMD'ye girdiğim komutlar geri alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
Evet arkadaşlar, ben laptopumu CMD yöntemi ile etkinleştirdim. Ama şimdi orijinal key kullanmak istiyorum. Nereden temin edebilirim? Diğer bir sorum ise Key'i değiştirince CMD'ye girdiğim komutlar geri alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 15 Mart 2023 #2 Sağlam lisans sitesinden al. Microsoft kendisi 2,5k satıyor.
Sude yokuşyukarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 CMD ile etkinleştirdiysen önce bilgisayara Temiz kurulum yap. Çünkü Key yazsan bile CMD yöntemi ile devam edecektir. Ptt avm'den satın almıştım daha önceden.
CMD ile etkinleştirdiysen önce bilgisayara Temiz kurulum yap. Çünkü Key yazsan bile CMD yöntemi ile devam edecektir. Ptt avm'den satın almıştım daha önceden.
sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 15 Mart 2023 #4 443595 dedi: Sağlam lisans sitesinden al. Microsoft kendisi 2, 5K satıyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal istiyorsan Microsoft'tan, sağlamlisans ve diğerleri sızıntı key satıyor.
443595 dedi: Sağlam lisans sitesinden al. Microsoft kendisi 2, 5K satıyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal istiyorsan Microsoft'tan, sağlamlisans ve diğerleri sızıntı key satıyor.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 15 Mart 2023 #5 sezarxt dedi: Orijinal istiyorsan Microsoft'tan, sağlamlisans ve diğerleri sızıntı key satıyor. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır kullanıyorum sorun olmadı.
sezarxt dedi: Orijinal istiyorsan Microsoft'tan, sağlamlisans ve diğerleri sızıntı key satıyor. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır kullanıyorum sorun olmadı.
ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #6 sezarxt dedi: Orijinal istiyorsan Microsoft'tan, sağlamlisans ve diğerleri sızıntı key satıyor. Genişletmek için tıkla... Bir şirketin, ofisin vb. yoksa Microsoft'tan 2.5 K ya almak çok mantıksız.
sezarxt dedi: Orijinal istiyorsan Microsoft'tan, sağlamlisans ve diğerleri sızıntı key satıyor. Genişletmek için tıkla... Bir şirketin, ofisin vb. yoksa Microsoft'tan 2.5 K ya almak çok mantıksız.
sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 15 Mart 2023 #7 ozgurr34 dedi: Bir şirketin, ofisin vb. yoksa Microsoft'tan 2.5 K ya almak çok mantıksız. Genişletmek için tıkla... Senin etik anlayışına kalmış. Bu keylerden Windows para kazanmıyor. Benim için korsandan farkı yok fakat kullanıyorum
ozgurr34 dedi: Bir şirketin, ofisin vb. yoksa Microsoft'tan 2.5 K ya almak çok mantıksız. Genişletmek için tıkla... Senin etik anlayışına kalmış. Bu keylerden Windows para kazanmıyor. Benim için korsandan farkı yok fakat kullanıyorum