Windows 11 orijinal mi?

O
Hocam bu fiyata tam çok demiştim gerçekten W11 yazıyor şu an orijinal gibi geldi.
Orijinal ise neden kurulum felan yaparken USB takip birşeyler yaptılar yada diğer gelen kişiye sizin Windows orijinal diyip kurulumu siz yapın dediler benim kurulumu kendiler yaptı içinde orijinal Windows varsa sonuçta böyle birşey denemeleri gerek

İrji
Bu orijinal hocam buna sahte diyemem ben W11 diye satıyor adamlar.
Kafamı karıştıran orijinal ise neden böyle USB ile uğraştılar felan ben mi yanlış biliyorum direkt açtığım zaman Windows kendini gelmesi gerekiyor

Ben W11 laptopları hazır geliyor diye biliyorum. Üsste Windows 11 kurduklarını düşünmezdim ama bilemiyorum hocam servise sorabilirsiniz. Çünkü ilk defa hazır işletim sistemli laptopa USB'den ayrı kurduklarını duydum belki öyle yapıyorlardır artık fikrim yok.

Daha önce orjnal Windows ürün alınca kutu üzerinde Felan Windows logosu oluyordu şimdi Benim kutu üzerinde hiçbirsey yok böyle Windows logosu fekan ama kutu üzerindeki model numarası girince ürün sadece Windows11 orijinal olanlar çıkıyor yani sonu lp051 yada lp052 olanlar freedos geliyor benimki sonu lp030w bu model hiç freedos Yok zaten bildiğim kadarıyla da bu vatan bilgisayar medyada Markt Teknosa gibi mağazalar freedos satmıyorlar hiçbir zaman daha önce almak istemiştim bizde yok öyle ürünler demişlerdi

Hocam bence sorun yok W11 yazıyor her yerde. Konularda gördüm kuruyor diyorlar orijinal.

B
Hocam bence sorun yok W11 yazıyor her yerde. Konularda gördüm kuruyor diyorlar orijinal.
Bende biraz araştırdım cmd ye birkaç kod yazdım hepsinde makinaniz kalıcı olarak etikinlestirildi felan diyor herkes böyle diyorsa orijinaldir demiş zaten konunuyu ilk oluştururken de o resmi yüklemiştim görebilirsiniz sizde

Ben daha önce PC sürekli mavi ekran alıyordum freedos laptop du bu PC alırken de hiç dikkat etmedim freedos olup olmamasına açıkçası aldığım günün diğer günü hatta mavi ekran aldım yine dedim freedos olabilir bu yüzden demiştim mavi ekran için ama şuan şaşırdım orjinalmis yani bu halde mavi ekran yemem daya sıkıntı yani sevinsem mi üzülsem mi bilemedim hocam

Hocam bende mavi ekran yedim normal laptoplar için. Bence orijinal zaten Windows 11 diye satıyorlar sorun olsa çıkardı. Servise sorun olmadı.

Hocam bende mavi ekran yedim normal laptoplar için. Bence orijinal zaten Windows 11 diye satıyorlar sorun olsa çıkardı. Servise sorun olmadı.
Ürün model numarası belli zaten garanti gittiği zaman üründe orjinal Windows 11 ile aldığım belli oluyor o yüzden sorun çıkmaz bence de içim rahatladı freedos laptop aldığım zaman mavi ekran alınca müşteri hizmetleri hep bahanesi aynı ürün orjnal değil temiz kurulum yapmanız öneriliriz diyip gidiyorlardı şimdi bahaneleri de olacak yine mavi ekran alırsam bakalım

Hocam mavi ekranın onunla alakası olduğunu sanmıyorum ama bakın siz yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…