Kendim bilgisayar almıştım sıfır, içinde işletim sistemi ile geldi. Acaba orijinal midir? Slmgr /dlv yazdığımda KMS volume channel tarzı şey çıkıyor. Ayrıca slmgr /xpr yazdığımda şu tarihte etkinleştirme süresi dolacak diyor pek emin olamadım. Eğer orijinal değilse format atıp orijinal kuracağım.
Edit:
İşlemci i5-1240p
MAK key kullanılmış. Toplu etkinleştirmede 1000 bilgisayara 1-2 yıl vb. süre için kullanılır. Orijinal olabilir ancak internette satılan ucuz lisanslar da MAK key çıkabiliyor. 2. el falan aldıysan büyük ihtimalle ucuz lisanslardandır.
MAK key kullanılmış. Toplu etkinleştirmede 1000 bilgisayara 1-2 yıl vb. süre için kullanılır. Orijinal olabilir ancak internette satılan ucuz lisanslar da MAK key çıkabiliyor. 2. el falan aldıysan büyük ihtimalle ucuz lisanslardandır.
Aslında büyük bir mağazadan aldım. Türkiye'de 25 tane falan şubeleri var, farklı illerde. İşlemci ise güçlü bir işlemci. Dava yerim belki diye ad vermeyeceğim.
Aslında büyük bir mağazadan aldım. Türkiye'de 25 tane falan şubeleri var, farklı şubelerde. İşlemci ise güçlü bir işlemci. Dava yerim belki diye ad vermeyeceğim.