ByQzen Megapat Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 353 Çözümler 3 Yer Türkiye 25 Eylül 2023 #11 mxrjk dedi: CMD ile kontrol ettim bu yazı çıktı OEM ile mi atılmış önceden acaba. Ben almamıştım ki bilgisayarcının birine attırmıştım oda korsan attı buyuk ihtimalle. Genişletmek için tıkla... cmd bu komutları yaz slmgr /xpr slmgr.vbs /dlv
mxrjk dedi: CMD ile kontrol ettim bu yazı çıktı OEM ile mi atılmış önceden acaba. Ben almamıştım ki bilgisayarcının birine attırmıştım oda korsan attı buyuk ihtimalle. Genişletmek için tıkla... cmd bu komutları yaz slmgr /xpr slmgr.vbs /dlv
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #12 mxrjk dedi: Böyle kaslın mı o zaman? Genişletmek için tıkla... Bence kalsın 4 yıl sorunsuz kullanmışsınız sağlam kod atmış demek ki. Ya da cidden Windows 7 keyi atmış.
mxrjk dedi: Böyle kaslın mı o zaman? Genişletmek için tıkla... Bence kalsın 4 yıl sorunsuz kullanmışsınız sağlam kod atmış demek ki. Ya da cidden Windows 7 keyi atmış.
M mxrjk Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 11 25 Eylül 2023 #13 CesurK dedi: Show Key Plus ile kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... tam olarak neye bakacağım kusura bakmayın bilgim yok program ile alakalı
CesurK dedi: Show Key Plus ile kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... tam olarak neye bakacağım kusura bakmayın bilgim yok program ile alakalı
CesurK Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 144 Çözümler 4 25 Eylül 2023 #14 mxrjk dedi: tam olarak neye bakacağım kusura bakmayın bilgim yok program ile alakalı Genişletmek için tıkla... Mak, retail, oem, ve hangi windows sürümü keyi ile etkinleştirilmişse, tüm bilgileri size verir
mxrjk dedi: tam olarak neye bakacağım kusura bakmayın bilgim yok program ile alakalı Genişletmek için tıkla... Mak, retail, oem, ve hangi windows sürümü keyi ile etkinleştirilmişse, tüm bilgileri size verir
M mxrjk Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 11 25 Eylül 2023 #15 CesurK dedi: Mak, retail, oem, ve hangi windows sürümü keyi ile etkinleştirilmişse, tüm bilgileri size verir Genişletmek için tıkla... RETAİLMİŞ
CesurK dedi: Mak, retail, oem, ve hangi windows sürümü keyi ile etkinleştirilmişse, tüm bilgileri size verir Genişletmek için tıkla... RETAİLMİŞ
CesurK Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 144 Çözümler 4 25 Eylül 2023 #16 mxrjk dedi: RETAİLMİŞ Genişletmek için tıkla... Retail, windows kurulumu yaptıktan sonra girilir. Kurulumu kim yaptıysa onunla görüşün.
mxrjk dedi: RETAİLMİŞ Genişletmek için tıkla... Retail, windows kurulumu yaptıktan sonra girilir. Kurulumu kim yaptıysa onunla görüşün.
M mxrjk Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 11 25 Eylül 2023 #17 CesurK dedi: Retail, Windows kurulumu yaptıktan sonra girilir. Kurulumu kim yaptıysa onunla görüşün. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım daha demin dediğim gibi formatladım sonra kurdum Windows 11'i.
CesurK dedi: Retail, Windows kurulumu yaptıktan sonra girilir. Kurulumu kim yaptıysa onunla görüşün. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım daha demin dediğim gibi formatladım sonra kurdum Windows 11'i.
CesurK Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 144 Çözümler 4 25 Eylül 2023 #18 mxrjk dedi: Ben yaptım daha demin dediğim gibi formatladım sonra kurdum Windows 11'i. Genişletmek için tıkla... Şaşırtıcı... O halde etkinleştirme uyarısı verene kadar key almayın. Show Key Plus size etkinleştirilen keyi verir. Kağıda yazın, bir yere koyun
mxrjk dedi: Ben yaptım daha demin dediğim gibi formatladım sonra kurdum Windows 11'i. Genişletmek için tıkla... Şaşırtıcı... O halde etkinleştirme uyarısı verene kadar key almayın. Show Key Plus size etkinleştirilen keyi verir. Kağıda yazın, bir yere koyun
M mxrjk Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 11 25 Eylül 2023 #19 CesurK dedi: Şaşırtıcı... O halde etkinleştirme uyarısı verene kadar key almayın. Show Key Plus size etkinleştirilen keyi verir. Kağıda yazın, bir yere koyun Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler
CesurK dedi: Şaşırtıcı... O halde etkinleştirme uyarısı verene kadar key almayın. Show Key Plus size etkinleştirilen keyi verir. Kağıda yazın, bir yere koyun Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler