Windows 11 otomatik onarım hatası

Stase

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, PC açmaya çalışıyorum fakat açıldığı zaman otomatik onarım hatası alıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?

IMG-20240815-WA0034.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
büyük ihtimalle bilgisiyarı format atarken veya güncellerken biligisiyarın aniden kapandıysa windows dosyalarını düzgün yükleyememiştir ondan otomatik onarım atıyordur

Merhaba arkadaşlar, PC açmaya çalışıyorum fakat açıldığı zaman otomatik onarım hatası alıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2285009

Aynı sorunu bende yaşadım PC format atarken sıkılıp kapatmıştım başka bir PC de USB hazırlayıp yeni Windows kurman lazım yardım edebilirim.

Büyük ihtimalle bilgisayarı format atarken veya güncellerken biligisiyarın aniden kapandıysa Windows dosyalarını düzgün yükleyememiştir ondan otomatik onarım atıyordur.

Peki bu durumu nasıl çözeceğim sanırım erkek kardeşim güncelleme anında kapatmış.

Format harici bir çözümü yok mudur?
Güncelleme yapılırken.

Peki bu durumu nasıl çözeceğim sanırım erkek kardeşim güncelleme anında kapatmış.

Güncelleme yapılırken.

16 GB bir USB bulup Windows kendi orijinal sitesinden Windows 11 ISO alıp USB atıp sağlıklı bir format atman gerekcek. Yoksa bir çözümü gözükmüyor gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı