Arkadaşlar durumum biraz garip. Eski sürücüde kalmak değil amacım. Yeni de kalmak ama Windows Update zorla eski sürücüye geçirmeye çalışıyor beni. Nasıl engelleyebilirim?
İşlemcim: i5 10300H.
Şu anlık bu yüzden Windows Update kapatmak zorundayım. Ancak ben güncel kalmak istiyorum. Yani Update komple kapat gibi şeyler yazmayalım.
Arkadaşlar gpedit.msc'ye girdim oradan bilgisayar yapılandırmasından yönetim şablonlarını oradan Windows Update'i seçtim sonra da Windows Update tarafından sunulan güncellemeleri yönetine girdim ve resimdeki ayarı yaptım. Çözüldü yani konu.
Önce update'i kapatın sonra tekrar açın ve herhangi bir sürücü indirmiyor olsun. Sonra Download wushowhide - MajorGeeks bu linkteki programı indirin ve açın. Açtıktan sonra ileri deyin ve gizlemek istediğiniz sürücü güncellemesini seçin ve kapatın.
Önce Update'i kapatın sonra tekrar açın ve herhangi bir sürücü indirmiyor olsun. Sonra Download wushowhide - MajorGeeks bu linkteki programı indirin ve açın. Açtıktan sonra ileri deyin ve gizlemek istediğiniz sürücü güncellemesini seçin ve kapatın.
Arkadaşlar gpedit.msc'ye girdim oradan bilgisayar yapılandırmasından yönetim şablonlarını oradan Windows Update'i seçtim sonra da Windows Update tarafından sunulan güncellemeleri yönetine girdim ve resimdeki ayarı yaptım. Çözüldü yani konu.