KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 25 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bu fotoda ki gibi 30dk hareketsiz kalınca böyle oluyor laptop. Bunu nasıl engellerim? Hep masaüstünde kalmasını istiyorum.
Arkadaşlar bu fotoda ki gibi 30dk hareketsiz kalınca böyle oluyor laptop. Bunu nasıl engellerim? Hep masaüstünde kalmasını istiyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 25 Temmuz 2023 #2 KeReM BeY dedi: Eki Görüntüle 1876189 Arkadaşlar bu fotoda ki gibi 30dk hareketsiz kalınca böyle oluyor laptop. Bunu nasıl engellerim? Hep masaüstünde kalmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan güç seçeneklerin den ekranı kapat kısmını hiçbir zaman olarak seçin. Ayrıca uyku modunu da öyle seçin.
KeReM BeY dedi: Eki Görüntüle 1876189 Arkadaşlar bu fotoda ki gibi 30dk hareketsiz kalınca böyle oluyor laptop. Bunu nasıl engellerim? Hep masaüstünde kalmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan güç seçeneklerin den ekranı kapat kısmını hiçbir zaman olarak seçin. Ayrıca uyku modunu da öyle seçin.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 25 Temmuz 2023 #3 Başlatta Güç, Uyku ve Pil Ayarlarından süresini ayarlayabilirsiniz.