Windows 11 oturum açma gerekli hatası veriyor

Purple

Kilopat
Merhaba,

BIOS güncellemesi sonra fTPM uyarısı verdi evet diyerek devam ettim. Şu anda masaüstünde periyodik olarak yaklaşık 30 dakikada bir "oturum açma gerekli" uyarısı alıyorum. Daha öncesinde internetten aldığım bir Office 2021 lisans anahtarını kullanıyordum, bir kullanıcı adı verilmişti ve onunla giriş yapmıştım. Oturum aç dediğimde karşıma otomatik olarak bu mail adresi geliyor. "bu kullanıcı adı ile giriş yapmaya çalıştığımda bu kullanıcı adı yanlış olabilir." uyarısı veriyor. Kendi Windows mail adresimle giriş yapmaya çalıştığımda "bu account kişisel bir account, kişisel accountlar bu uygulamalar tarafından desteklenmemektedir" gibi bir hata alıyorum. Ekran görüntülerini ekte iletiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-28 160803.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-28 160803.png
    21 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran görüntüsü 2024-11-28 161432.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-28 161432.png
    58,6 KB · Görüntüleme: 40
Hocam aldığınız key şirketlerin çalışanlarına verdiği keylerden. Bunlar zaten Microsoft hesabınıza kaydoluyor yani BIOS güncellemesiyle alakalı olmaz. İsterseniz yeni bir admin kullanıcı açıp deneyin gene de olmazsa. Muhtemelen yeni key almanız gerekiyor.

Yeni key aldım kendi mail adresim üzerinden etkinleştirdim ama sanırım eski regedit kayıtlarına bakıyor olabilir diye şimdi regedit üzerinden Identity bilgilerini sildim. Hata tekrar gelmezse konuyu güncellerim.

Evet arkadaşlar sorun devam ediyor. Regedit kayıtları ile düzelmedi.

Evet arkadaşlar çözümü paylaşıyorum:
Ayarlar - Hesaplar - İş yeri veya okula erişim - hesabın bağlantısını kaldır dedim ve düzeldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı