İzlediğim bir videoda açıldıktan sonra Windows 11 olduğunu gördüm ama oyle bir şey yoktu sanırım şifreyi kaldırmış o yüzden gozukmuyor cok hizli gectigi icin.
İzlediğim bir videoda açıldıktan sonra Windows 11 olduğunu gördüm ama oyle bir şey yoktu sanırım şifreyi kaldırmış o yüzden gozukmuyor cok hizli gectigi icin.
Hayır şifreyi kaldırmıyor. Videodakileri yapın ardından PIN koysanız bile sadece uyku moduna aldığınızda PIN girmeniz gerekiyor. Ben işlemleri yaptıktan sonra tekrar PIN ekledim ve hala şifresiz açılıyor bazen uyku moduna alıyorum o zamanda PIN'i girdiğim gibi açılıyor.
Hayır şifreyi kaldırmıyor. Videodakileri yapın ardından pın koysanız bile sadece uyku moduna aldığınızda pın girmeniz gerekiyor. Ben işlemleri yaptıktan sonra tekrar pın ekledim ve hala şifresiz açılıyor bazen uyku moduna alıyorum o zamanda PIN'i girdiğim gibi açılıyor.