akrilikboyacı Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 Selam, ben Windows 11 kullanıcısıyım her bilgisayarımı açtığımda şifre girmem gerekiyor. PİN ile açılanı kaldırabilirken Microsoft hesabımız'ın şifresiyle bilgisayarı açmamı istiyor nasıl kaldırabilirim?
Selam, ben Windows 11 kullanıcısıyım her bilgisayarımı açtığımda şifre girmem gerekiyor. PİN ile açılanı kaldırabilirken Microsoft hesabımız'ın şifresiyle bilgisayarı açmamı istiyor nasıl kaldırabilirim?
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.696 Çözümler 61 21 Ocak 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
akrilikboyacı Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 Lawien dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet bu videoyu izlemiştim ancak olmadı
Lawien dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet bu videoyu izlemiştim ancak olmadı
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.696 Çözümler 61 21 Ocak 2023 #4 Yerel hesap ile oturum aç.
akrilikboyacı Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #5 Lawien dedi: Yerel hesap ile oturum aç. Genişletmek için tıkla... Peki onu nasıl yapacağım
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.696 Çözümler 61 21 Ocak 2023 #6 Ayarları aç sol üstten fotoğrafına tıkla. Bilgilerinizi aç. Bunun yerine yerel hesap ile oturum aç seçeneği var.
Ayarları aç sol üstten fotoğrafına tıkla. Bilgilerinizi aç. Bunun yerine yerel hesap ile oturum aç seçeneği var.
akrilikboyacı Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #7 Lawien dedi: Ayarları aç sol üstten fotoğrafına tıkla. Bilgilerinizi aç. Bunun yerine yerel hesap ile oturum aç seçeneği var. Genişletmek için tıkla... Peki bu işlemde bir sorun olmayacak değil mi? Lawien dedi: Ayarları aç sol üstten fotoğrafına tıkla. Bilgilerinizi aç. Bunun yerine yerel hesap ile oturum aç seçeneği var. Genişletmek için tıkla... Yaptım bile ve hala istiyor Son düzenleme: 21 Ocak 2023
Lawien dedi: Ayarları aç sol üstten fotoğrafına tıkla. Bilgilerinizi aç. Bunun yerine yerel hesap ile oturum aç seçeneği var. Genişletmek için tıkla... Peki bu işlemde bir sorun olmayacak değil mi? Lawien dedi: Ayarları aç sol üstten fotoğrafına tıkla. Bilgilerinizi aç. Bunun yerine yerel hesap ile oturum aç seçeneği var. Genişletmek için tıkla... Yaptım bile ve hala istiyor