Çözüldü Windows 11 Outlook uygulaması otomatik nasıl başlatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
10
Yer
ANKARA
Merhaba. Windows 11'in başlangıçta Outlook uygulamasını otomatik olarak çalıştırmasını istiyorum. Bunu nasıl ayarlayabilirim? Bilgisayar açıldığında Outlook otomatik olarak açılmalı mesela.
Bir de Outlook kapalı olmasına rağmen mail geldiğinde bildirim de vermesini istiyorum. Onunda nasıl ayarlanacağı hakkında bilgi verirseniz iyi olur. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam masaüstüne Outlook için bir kısayol oluşturun. Sonra arama kısmına çalıştır yazıp açın shell:Startup yazıp açılan klasöre oluşturduğunuz Outlook kısayolunu atıp deneyin.

@ginowhis ve @Adrastos Dediğiniz şekilde yaptım oldu teşekkür ederim. Ekstradan simge durumuna küçültme simgesine tıklayınca görev çubuğu yerine bildirimde gösterecek şekilde ayarlama da yaptım.

Onun nasıl yapıldığı ise:

Outlook çalışırken görev çubuğundaki "Gizli simgeleri göster" seçeneğini açtıktan sonra Outlook simgesine sağ tık yapıp oradan "Simge Durumuna Küçültüldüğünde Gizle" seçeneği işaretli olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı