Windows 11 oyun indirirken SSD %100 disk kullanım

Fumix

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
wd blue sn570 1 tb
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
İ7-11800h
Yaklaşık 5 aydır 1000MBPS internet kullanıyorum ve bu sorun bu hızda interneti aldıktan sonra başladı. Özellikle oyun indirirken sürekli disk kullanımlarım %100'e çıkıyor. %100'e çıktığında ise oyun indirme sürecim duraklatılıyor, bu yüzden belki de 10 dakika da indireceğim oyunu 4 - 5 saatte indiriyorum. Bilgisi olan yardım ederse mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_10.png
    641,2 KB · Görüntüleme: 53
Dostum merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bende de rtx 3060 32 gb ram i7-12700h crucial 1tb m2ssd bulunuyor. Ben de çözümü bulamadım ve türknet kullanıyorum ben de. Birileri yardımcı olursa seviniriz. Sen de benim profilimdeki başlığa yorum yaparsan belki daha çabuk destek bulabiliriz.

Şunu fark ettim winrar dosya çıkartırken de aynı sorun yaşanıyor ssd 100e ulaşıyor ve benim yazma hızımda 70mbde dolanıyor.

Hocam selamlar , fark ettiğime göre sorun steam ile alakalı çünkü EA Play'den yada farklı bir uygulamadan oyun indirirken hiç bir sorun olmuyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    56,4 KB · Görüntüleme: 36
Hocam selam, fark ettiğime göre sorun Steam ile alakalı çünkü EA Play'den ya da farklı bir uygulamadan oyun indirirken hiçbir sorun olmuyor.

Hocam sanmıyorum. Çünkü belirttiğim gibi aynı sorunu WinRAR'da da yaşıyorum ayrıca EA Play'de de var aynı sorun. Ama şunu söyleyeyim galiba çözdüm sorunu. Denetim Masası'ndan güç seçeneklerinden yüksek performansa geçtiğimde bir farklılık oldu gibi hissettim. Deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…