Windows 11 oyun performansı nasıl?

slayerdutch

Hectopat
Makaleler
8
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
Intel i5 9300-H
Arkadaşlar selamlar. Ben bir süredir Windows 11 kullanıyorum. Optimizasyon konusunda fena değil. Ama bazı oyunlar beklediğimden epey fazla kasıyor. Mesela Chernobylite adındaki oyun orta ayarlarda epey kasıyor. Cyberpunk 2077 mesela. Low'da kasma yaşamıyordum ama Windows 11'e geçince kasmaya başladı. Bunun haricinde diğer oyunlarda sorun yok. Hatta bugün okulda bazı insanlar Windows 11 kullanmamam gerektiğini, FPS'in çok düştüğünü ve epey RAM yediğini söyledi. Ben ise baya endişelendim Windows 11'den. Windows 10'a geri dönesim de gelmiyor. Days Gone'ı indiresim geliyor ama optimizasyondan endişeleniyorum. Ne yapayım ben şimdi? Windows 10'a geri mi döneyim, yoksa başka bir şey mi yapayım?

Arkadaşlar selamlar. Ben bir süredir Windows 11 kullanıyorum. Optimizasyon konusunda fena değil. Ama bazı oyunlar beklediğimden epey fazla kasıyor. Mesela chernobylite adındaki oyun orta ayarlarda epey kasıyor. Cyberpunk 2077 mesela. Low'da kasma yaşamıyordum ama Windows 11'e geçince kasmaya başladı. Bunun haricinde diğer oyunlarda sorun yok. Hatta bugün okulda bazı insanlar Windows 11 kullanmamam gerektiğini, FPS'in çok düştüğünü ve epey RAM yediğini söyledi. Ben ise bayağı endişelendim Windows 11'den. Windows 10'a geri dönesim de gelmiyor. Days Gone'ı indiresim geliyor ama optimizasyondan endişeleniyorum. Ne yapayım ben şimdi? Windows 10'a geri mi döneyim, yoksa başka bir şey mi yapayım?

Şu anda sistem özelliklerim desteklememesine rağmen kullanıyorum ve oyunlarda şaşırtıcı bir şekilde performans artışı yaşadım.
Arkadaşlar selamlar. Ben bir süredir Windows 11 kullanıyorum. Optimizasyon konusunda fena değil. Ama bazı oyunlar beklediğimden epey fazla kasıyor. Mesela chernobylite adındaki oyun orta ayarlarda epey kasıyor. Cyberpunk 2077 mesela. Low'da kasma yaşamıyordum ama Windows 11'e geçince kasmaya başladı. Bunun haricinde diğer oyunlarda sorun yok. Hatta bugün okulda bazı insanlar Windows 11 kullanmamam gerektiğini, FPS'in çok düştüğünü ve epey RAM yediğini söyledi. Ben ise bayağı endişelendim Windows 11'den. Windows 10'a geri dönesim de gelmiyor. Days Gone'ı indiresim geliyor ama optimizasyondan endişeleniyorum. Ne yapayım ben şimdi? Windows 10'a geri mi döneyim, yoksa başka bir şey mi yapayım?

Cyberpunk vs denemedim o yüzden kesin konuşmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Şu anda sistem özelliklerim desteklememesine rağmen kullanıyorum ve oyunlarda şaşırtıcı bir şekilde performans artışı yaşadım.

Benim sistemim destekliyor fakat çoğu oyunda kasıyor. Roblox yükleyip en basit oyunda denedim onda bile kastı. 10'a geri dönmeyi düşünüyorum.

Çoğu yerde herkes şikayet ediyor ama aylardır kullanıyorum 11, 10'da yaşadığım sistemsel sorunları bırak oyunlarda performans sorunuyla bile karşılaşmadım. Yüksek fan kullanımı vardı bir ara onu da güncelleme ile düzelttiler hiçbir sıkıntı yok tıkır tıkır işliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı