Extortiiiemree7 Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Windows 11 PC'de örnek veriyorum, Online oyunlarda Ethernet bağlantısı birden yavaşlıyor ve kopma noktasına geliyor ama Ethernet bağlantısı var olarak gözüküyor. 1-2 dakika sonra düzeliyor. Bunun çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
Merhaba, Windows 11 PC'de örnek veriyorum, Online oyunlarda Ethernet bağlantısı birden yavaşlıyor ve kopma noktasına geliyor ama Ethernet bağlantısı var olarak gözüküyor. 1-2 dakika sonra düzeliyor. Bunun çözümü var mıdır?
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.358 Makaleler 3 Çözümler 80 3 Temmuz 2023 #2 Kablonuzda, PC'nin veya modemin Ethernet protunda da sıkıntı olabilir. Yazılımsal olduğunu pek sanmıyorum ama eskiden var mıydı böyle bir sorun?
Kablonuzda, PC'nin veya modemin Ethernet protunda da sıkıntı olabilir. Yazılımsal olduğunu pek sanmıyorum ama eskiden var mıydı böyle bir sorun?
Extortiiiemree7 Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 METANİC dedi: Kablonuzda, PC'nin veya modemin Ethernet protunda da sıkıntı olabilir. Yazılımsal olduğunu pek sanmıyorum ama eskiden var mıydı böyle bir sor. Genişletmek için tıkla... METANİC dedi: Kablonuzda, PC'nin veya modemin Ethernet protunda da sıkıntı olabilir. Yazılımsal olduğunu pek sanmıyorum ama eskiden var mıydı böyle bir sorun. Genişletmek için tıkla... Bir ara güncelleme gelmişti aynısı oldu sonra güncellemeyi geri aldım düzelmişti şimdi yeniden başladı.
METANİC dedi: Kablonuzda, PC'nin veya modemin Ethernet protunda da sıkıntı olabilir. Yazılımsal olduğunu pek sanmıyorum ama eskiden var mıydı böyle bir sor. Genişletmek için tıkla... METANİC dedi: Kablonuzda, PC'nin veya modemin Ethernet protunda da sıkıntı olabilir. Yazılımsal olduğunu pek sanmıyorum ama eskiden var mıydı böyle bir sorun. Genişletmek için tıkla... Bir ara güncelleme gelmişti aynısı oldu sonra güncellemeyi geri aldım düzelmişti şimdi yeniden başladı.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.358 Makaleler 3 Çözümler 80 3 Temmuz 2023 #4 Extortiiiemree7 dedi: Bir ara güncelleme gelmişti aynısı oldu sonra güncellemeyi geri aldım düzelmişti şimdi yeniden başladı. Genişletmek için tıkla... Driver ile ilgili olabilir o zaman yapabiliyorsanız sistem geri yukelyi deneyin.
Extortiiiemree7 dedi: Bir ara güncelleme gelmişti aynısı oldu sonra güncellemeyi geri aldım düzelmişti şimdi yeniden başladı. Genişletmek için tıkla... Driver ile ilgili olabilir o zaman yapabiliyorsanız sistem geri yukelyi deneyin.