Şahsen sorun yok amma bazı ufak hatalar var günceleme geldikce optimize oluyor indire bilirsinizWindows 11 oyunlar programlarda sorun çıkartıyordu şimdi nasıl durum? Ona göre geçeceğim 2 ay önce durumu kötüydü. Şu an nasıl?
Oyunlarda sıkıntı yokŞahsen sorun yok amma bazı ufak hatalar var günceleme geldikce optimize oluyor indire bilirsiniz
katılıyorum o servisleri windowsun kendisindende kapata biliyorsunProgramlar konusunda sıkıntı yaşamadım. Zaten, Windows 10'un laciverti bence. Kullandığım zaman fark ettim. Windows 10 ile neredeyse aynı RAM miktarını kullanıyor ama birçok gereksiz hizmet var. Onları ayrı programlar ile kapatabilirsin.
Katılıyorum o servisleri Windows'un kendisinden kapata biliyorsun.
evet sıkıntı yokBenim kullandığımda Windows 10 açtığım birçok oyunu programı açmadı hata verdi Windows 10 geri döndüm şu anda optimizasyonu iyi mi?
Benim kullandığımda Windows 10 açtığım birçok oyunu programı açmadı hata verdi Windows 10 geri döndüm şu anda optimizasyonu iyi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.