Windows 11 oyunlarda şu an sorun çıkarıyor mu?

calal

Hectopat
Windows 11 oyunlar programlarda sorun çıkartıyordu şimdi nasıl durum? Ona göre geçeceğim 2 ay önce durumu kötüydü. Şu an nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ana kadar oynadığım oyunlarda Windows taraflı bir hata ile karşılaşmadım.

Windows 11 oyunlar programlarda sorun çıkartıyordu şimdi nasıl durum? Ona göre geçeceğim 2 ay önce durumu kötüydü. Şu an nasıl?
Şahsen sorun yok amma bazı ufak hatalar var günceleme geldikce optimize oluyor indire bilirsiniz
Şahsen sorun yok amma bazı ufak hatalar var günceleme geldikce optimize oluyor indire bilirsiniz
Oyunlarda sıkıntı yok

Programlar konusunda sıkıntı yaşamadım. Zaten, Windows 10'un laciverti bence. Kullandığım zaman fark ettim. Windows 10 ile neredeyse aynı RAM miktarını kullanıyor ama birçok gereksiz hizmet var. Onları ayrı programlar ile kapatabilirsin.

Programlar konusunda sıkıntı yaşamadım. Zaten, Windows 10'un laciverti bence. Kullandığım zaman fark ettim. Windows 10 ile neredeyse aynı RAM miktarını kullanıyor ama birçok gereksiz hizmet var. Onları ayrı programlar ile kapatabilirsin.
katılıyorum o servisleri windowsun kendisindende kapata biliyorsun

Katılıyorum o servisleri Windows'un kendisinden kapata biliyorsun.

Tek sıkıntım fazla CPU kullanımı oldu, o da birçok hizmet kapatarak azaldı. Kesinlikle geçilmeli bence. Eski sistem ile geçtim, beğendim.

Benim kullandığımda Windows 10 açtığım birçok oyunu programı açmadı hata verdi Windows 10 geri döndüm şu anda optimizasyonu iyi mi?

Benim kullandığımda Windows 10 açtığım birçok oyunu programı açmadı hata verdi Windows 10 geri döndüm şu anda optimizasyonu iyi mi?

Bu sisteme kurdum. Optimizasyon iyi olmasın, ne olsun?

Core 2 Duo E7500, GT 430 2 GB VRAM, 4 GB RAM, ASUS P5KPL- SE, Samsung 870 EVO 250 GB SSD.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı