C calal Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 81 5 Haziran 2022 #21 MuhammedA dedi: Yükseltme yaptıysanız, Ayarlar/Windows Uptade/Gelişmiş seçenekler/Kurtarma bölümüne gidin. Genişletmek için tıkla... Dönmeden açmanın yolu yok mu 1 oyun için dönmek istemiyorum
MuhammedA dedi: Yükseltme yaptıysanız, Ayarlar/Windows Uptade/Gelişmiş seçenekler/Kurtarma bölümüne gidin. Genişletmek için tıkla... Dönmeden açmanın yolu yok mu 1 oyun için dönmek istemiyorum
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #22 calal dedi: Dönmeden açmanın yolu yok mu 1 oyun için dönmek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal ise doğrulamayı deneyin.
calal dedi: Dönmeden açmanın yolu yok mu 1 oyun için dönmek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal ise doğrulamayı deneyin.
C calal Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 81 5 Haziran 2022 #23 MuhammedA dedi: Oyun orijinal ise doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim yok olmuyor
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #24 Oyunu tam bilmiyorum, belgeler kısmında oyunun ayarlarının tutulduğu "config" adında dosya falan varsa onu silmeyi deneyin.
Oyunu tam bilmiyorum, belgeler kısmında oyunun ayarlarının tutulduğu "config" adında dosya falan varsa onu silmeyi deneyin.
C calal Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 81 5 Haziran 2022 #25 MuhammedA dedi: Oyunu tam bilmiyorum, belgeler kısmında oyunun ayarlarının tutulduğu "Config" adında dosya falan varsa onu silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı
MuhammedA dedi: Oyunu tam bilmiyorum, belgeler kısmında oyunun ayarlarının tutulduğu "Config" adında dosya falan varsa onu silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #26 calal dedi: Yaptım olmadı Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Genel de işe yarıyor.
calal dedi: Yaptım olmadı Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Genel de işe yarıyor.
C calal Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 81 5 Haziran 2022 #27 MuhammedA dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Genel de işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Evet yaptım.
MuhammedA dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Genel de işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Evet yaptım.
Eren Faruk Arabacı Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Düzce Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250u CPU AMD Radeon 520 GPU Gigabyte 240 SATA SSD 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM Windows 11 22H2 OS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2022 #28 Ben bir sorun yaşamadım. Hemen hemen aynı performansı veriyor.