Kaso00 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 48 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarımı kullandığımdan beri paintte şu bölmedeki kalınlaştırma ayarını kullanamıyorum, nedenini bulan varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2024
Bilgisayarımı kullandığımdan beri paintte şu bölmedeki kalınlaştırma ayarını kullanamıyorum, nedenini bulan varsa yazabilir mi?
cagdasuino Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9300| GTX 1050 | 16 GB DDR4 | WD 1 TB HDD | ADATA LEGEND 800 M.2 SSD| İNTEL UHD 630 | Win11 and MacOS Monterey Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Kaso00 dedi: Bilgisayarımı kullandığımdan beri paintte şu bölmedeki kalınlaştırma ayarını kullanamıyorum, nedenini bulan varsa yazabilir mi?Eki Görüntüle 2295319 Genişletmek için tıkla... yeni farkettim Bende de öyle hocam nasıl bir Windows ise çok azizlikleri var gerçekten
Kaso00 dedi: Bilgisayarımı kullandığımdan beri paintte şu bölmedeki kalınlaştırma ayarını kullanamıyorum, nedenini bulan varsa yazabilir mi?Eki Görüntüle 2295319 Genişletmek için tıkla... yeni farkettim Bende de öyle hocam nasıl bir Windows ise çok azizlikleri var gerçekten
Kaso00 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 48 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #3 cagdasuino dedi: yeni farkettim Bende de öyle hocam nasıl bir Windows ise çok azizlikleri var gerçekten Genişletmek için tıkla... Şekil kullanırken (çizgi vb.) onda oluyor ama fırçada olmuyor nedense, ne kadar saçma.
cagdasuino dedi: yeni farkettim Bende de öyle hocam nasıl bir Windows ise çok azizlikleri var gerçekten Genişletmek için tıkla... Şekil kullanırken (çizgi vb.) onda oluyor ama fırçada olmuyor nedense, ne kadar saçma.