Çözüldü Windows 11 Pano çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KaraKedi DUBLAJ

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şöyle bir video izledim Yusuf abimizden. Ne yazık ki videodakileri uyguladıktan sonra benim panom sorun yaşadı ve artık bırakın açılmayı elimle ayar bile yapamıyorum hatta internette bu sorunu yaşayanı da görmedim.

Şu şekilde gözüküyor, Win + V yaptığımda hiçbir şey olmuyor ve herhangi bir ayarı değiştiremiyorum. Orada yazan ayarları yapmayı bilmiyorum ve internette araştırdığımda bir cevap bulamadım. Evet sürücülerim güncel ve sistemim iyi.

Çözüm
Evet konum da kapalı.
Eki Görüntüle 2291908
Ama benim için sadece pano önemli, kullanmaya baya alışmıştım.
Heh o zaman regedit'i deniyelim şimdi öncelikle kayıt defterindeki bütün Policies'leri silmen lazım (Windows geri oluşturur) peki bunun ne gibi sonuçları olur? Muhtemelen kullandığın bazı programlar bilgisayar başlatıldığında otomatik olarak başlamayabilir ama biraz zor ihtimal sonuçta Policies programların bilgileri silinmez.

şu komutları Powershell'e yönetici izniyle girmen lazım

reg delete "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f
reg delete "HKCU\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f
reg delete "HKCU\Software\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f
reg delete "HKLM\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f
reg delete "HKLM\Software\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f

Bunları girip bilgisayarı yeniden başlat sonra kontrol et
Yusuf abimin Custimize Preferences kısmında yaptıkları harici her şeyi yaptım. Home işletim sisteminin başka bir yazılımla çalışmaması gibi bi bilgiyi nereden öğrendiniz? Ben pek bilmiyorum bu işleri de.

Sen beni yanlış anladın bende Home sürümünü kullanıyorum Home kullanman suç değil Home başka bir yazılımla çalışamaz gibi bir şey de demedim o ne demek oluyorsa. Demek istediğim Pro sürümünde bilgisayarı belirli bir kurum altında mesela bir okul altında kullanabiliyorsun ancak Home sürümünde böyle bir şey yok admin bütün haklara sahip ama anlaşılan kullandığın bir şey bu hakkı senin elinden almış. Bildiğim kadarıyla Yusuf bir linux kullanıcısı ve bir ara Windows kullandığı bir videoyu izlemiştim sence onu Windows hakkında takip etmek mantıklı bir hareket miydi Neyse sen bir uğraşa var mısın yok musun?

Hocam uğraşıcam elbette kaç gündür bunu çözmeye çalışıyorum.

Evet konum da kapalı.
Eki Görüntüle 2291908
Ama benim için sadece pano önemli, kullanmaya baya alışmıştım.
Heh o zaman regedit'i deniyelim şimdi öncelikle kayıt defterindeki bütün Policies'leri silmen lazım (Windows geri oluşturur) peki bunun ne gibi sonuçları olur? Muhtemelen kullandığın bazı programlar bilgisayar başlatıldığında otomatik olarak başlamayabilir ama biraz zor ihtimal sonuçta Policies programların bilgileri silinmez.

şu komutları Powershell'e yönetici izniyle girmen lazım

reg delete "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f
reg delete "HKCU\Software\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f
reg delete "HKLM\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f
reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f

Bunları girip bilgisayarı yeniden başlat sonra kontrol et

Çözüm
Kod:

Bu kodlar bende çalışmadı hocam.
ERROR: The system was unable to find the specified registry key or value.
Hatası verdi.

Hocam yine de işe yaradı, teşekkür ederim.

Bunların bir tanesi zaten bilgisayarında yok ondandır diğerleri silinmiştir. Sen yinede kullandığın programların başlangıçta açılıp açılmadığını kontrol et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…