Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Kasım 2021 #1 Windows + V tuşu ile öğeleri görebiliyorum fakat indiremiyorum. Tıklıyorum yok hiç bi türlü olmuyor kafayı yiyeceğim. Nasıl iniyor bunlar ?
Windows + V tuşu ile öğeleri görebiliyorum fakat indiremiyorum. Tıklıyorum yok hiç bi türlü olmuyor kafayı yiyeceğim. Nasıl iniyor bunlar ?
Lindorie Miriel Megapat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 657 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #2 Gördüğüm kadarıyla indirme ile ilgili herhangi bir açıklama yok. İndirme özelliği olduğuna emin misiniz?
Gördüğüm kadarıyla indirme ile ilgili herhangi bir açıklama yok. İndirme özelliği olduğuna emin misiniz?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Kasım 2021 #3 Lindorie Miriel dedi: Eki Görüntüle 1218275 Gördüğüm kadarıyla indirme ile ilgili herhangi bir açıklama yok. İndirme özelliği olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaydedebilirsin yazıyor. Ama hiçbir türlü olmuyor.
Lindorie Miriel dedi: Eki Görüntüle 1218275 Gördüğüm kadarıyla indirme ile ilgili herhangi bir açıklama yok. İndirme özelliği olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaydedebilirsin yazıyor. Ama hiçbir türlü olmuyor.