M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 25 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar Windows 11 kullanıyorum ve parolasını unuttum içine yerel hesap açtım güvenlik sorusu vs. Yok bunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar Windows 11 kullanıyorum ve parolasını unuttum içine yerel hesap açtım güvenlik sorusu vs. Yok bunu nasıl düzeltebilirim?
Tangır Tungur Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 767 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matbaa 25 Ekim 2023 #2 Böyle durumlarda her zaman şu video işime yaramıştır; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Böyle durumlarda her zaman şu video işime yaramıştır; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 25 Ekim 2023 #3 Direk bilgisayarı formatladım başta yükleme diski oluşturup CMD'den yapacaktım sonradan baktım içinde pek bir dosyam yok yavaşlamıştı zaten direk formatladım o yüzden.
Direk bilgisayarı formatladım başta yükleme diski oluşturup CMD'den yapacaktım sonradan baktım içinde pek bir dosyam yok yavaşlamıştı zaten direk formatladım o yüzden.