T tahos Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Ben 2. el ASUS laptop aldım ancak aldığım laptop sıfırlamama rağmen önceki adamın ismi duruyor. Bunu nasıl değiştirebilirim? Örneğin Bluetooth'ta bile o adamın ismi gözüküyor açtığımda. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Ben 2. el ASUS laptop aldım ancak aldığım laptop sıfırlamama rağmen önceki adamın ismi duruyor. Bunu nasıl değiştirebilirim? Örneğin Bluetooth'ta bile o adamın ismi gözüküyor açtığımda.
Çözüm SunSet 1 Mayıs 2023 Bilgisayarım'a sağ tıkla özellikler deyin, Bu bilgisayarı yeniden adlandır var oradan da ayarlayabilirsiniz.
Bilgisayarım'a sağ tıkla özellikler deyin, Bu bilgisayarı yeniden adlandır var oradan da ayarlayabilirsiniz.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 1 Mayıs 2023 #2 CMD Yönetici olarak açıp aşağıda ki kodu girebilirsin: wmic computersystem where name="%computername%" call rename="Yeni pc adı" Artı 0 Eksi
CMD Yönetici olarak açıp aşağıda ki kodu girebilirsin: wmic computersystem where name="%computername%" call rename="Yeni pc adı"
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.915 Çözümler 62 1 Mayıs 2023 #3 Bilgisayarım'a sağ tıkla özellikler deyin, Bu bilgisayarı yeniden adlandır var oradan da ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Bilgisayarım'a sağ tıkla özellikler deyin, Bu bilgisayarı yeniden adlandır var oradan da ayarlayabilirsiniz.
KS KS T tahos Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 xearhtain dedi: CMD yönetici olarak açıp aşağıda ki kodu girebilirsin: Wmic computersystem where name="%computername%" call rename="yeni PC adı" Genişletmek için tıkla... Hata verdi. SunSet dedi: Bilgisayarım'a sağ tıkla özellikler deyin, bu bilgisayarı yeniden adlandır var oradan da ayarlayabilirsiniz. Eki Görüntüle 1761853 Genişletmek için tıkla... Çalıştı hocam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
xearhtain dedi: CMD yönetici olarak açıp aşağıda ki kodu girebilirsin: Wmic computersystem where name="%computername%" call rename="yeni PC adı" Genişletmek için tıkla... Hata verdi. SunSet dedi: Bilgisayarım'a sağ tıkla özellikler deyin, bu bilgisayarı yeniden adlandır var oradan da ayarlayabilirsiniz. Eki Görüntüle 1761853 Genişletmek için tıkla... Çalıştı hocam teşekkür ederim.