FiratYldz Centipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Güncellemeler yükleniyor geliyor, sonra açılmıyor. Çözümü olan var mı? Ben de denemek istiyorum.
Çözüm Emir M. 26 Haziran 2021 Denetim Masası'ndan Program Kaldır'a girin. "Windows PC Sistem Durumu Denetimi"ne tıklayıp yukarıdan "Onar"a basın, daha sonra açılacaktır.
Denetim Masası'ndan Program Kaldır'a girin. "Windows PC Sistem Durumu Denetimi"ne tıklayıp yukarıdan "Onar"a basın, daha sonra açılacaktır.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #2 FiratYldz dedi: Güncellemeler yükleniyor geliyor, sonra açılmıyor. Çözümü olan var mı? Ben de denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var, bir şeyler deniyorum eğer çalışırsa buraya yazarım. Artı 0 Eksi
FiratYldz dedi: Güncellemeler yükleniyor geliyor, sonra açılmıyor. Çözümü olan var mı? Ben de denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var, bir şeyler deniyorum eğer çalışırsa buraya yazarım.
KS KS FiratYldz Centipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #3 Thomas Musk dedi: Aynı sorun bende de var, bir şeyler deniyorum eğer çalışırsa buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... Bende eğer bulabilirsem buraya yazıcağım. Artı 0 Eksi
Thomas Musk dedi: Aynı sorun bende de var, bir şeyler deniyorum eğer çalışırsa buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... Bende eğer bulabilirsem buraya yazıcağım.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.783 Makaleler 26 Çözümler 512 26 Haziran 2021 #4 Denetim Masası'ndan Program Kaldır'a girin. "Windows PC Sistem Durumu Denetimi"ne tıklayıp yukarıdan "Onar"a basın, daha sonra açılacaktır. Artı 1 Eksi Çözüm
Denetim Masası'ndan Program Kaldır'a girin. "Windows PC Sistem Durumu Denetimi"ne tıklayıp yukarıdan "Onar"a basın, daha sonra açılacaktır.
KS KS FiratYldz Centipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #5 Emir M. dedi: Denetim Masası'ndan Program Kaldır'a girin. "Windows PC Sistem Durumu Denetimi"ne tıklayıp yukarıdan "Onar"a basın, daha sonra açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gerçekten oldu. Desteklemiyomuş şimdi güncelleme gelmicekmi bana Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Denetim Masası'ndan Program Kaldır'a girin. "Windows PC Sistem Durumu Denetimi"ne tıklayıp yukarıdan "Onar"a basın, daha sonra açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gerçekten oldu. Desteklemiyomuş şimdi güncelleme gelmicekmi bana
Kerimmert45 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #6 FiratYldz dedi: Teşekkür ederim gerçekten oldu. Eki Görüntüle 1084488desteklemiyormuş şimdi güncelleme gelmicek mi bana Genişletmek için tıkla... Windows 11 Insider programına katılamicaksın sadece sürüm ön izlemeye katılabilirsin Artı 0 Eksi
FiratYldz dedi: Teşekkür ederim gerçekten oldu. Eki Görüntüle 1084488desteklemiyormuş şimdi güncelleme gelmicek mi bana Genişletmek için tıkla... Windows 11 Insider programına katılamicaksın sadece sürüm ön izlemeye katılabilirsin