Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 31 Ocak 2022 #11 Ben Soft Donanım dedi: Rufus ile gereksinimleri bypass ederek kurabilirsiniz. Windows 10 çalıştıran tüm sistemler 11'i rahatlıkla çalıştırabilmektedir. Fark etmez, kurabilir. Genişletmek için tıkla... Bende core i5 9600K bir işlemcili bilgisayar var legacy olduğu için kuramadım o kadar işlem yaptım regeditten değerleri değiştirdim yine olmadı
Ben Soft Donanım dedi: Rufus ile gereksinimleri bypass ederek kurabilirsiniz. Windows 10 çalıştıran tüm sistemler 11'i rahatlıkla çalıştırabilmektedir. Fark etmez, kurabilir. Genişletmek için tıkla... Bende core i5 9600K bir işlemcili bilgisayar var legacy olduğu için kuramadım o kadar işlem yaptım regeditten değerleri değiştirdim yine olmadı
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #12 Erdem Altunbaş dedi: Ben Bende Core i5 9600K bir işlemcili bilgisayar var legacy olduğu için kuramadım o kadar işlem yaptım regeditten değerleri değiştirdim yine olmadı Genişletmek için tıkla... USB belleği MBR olarak hazırlarsanız olur. Bu arada i5 9600K Legacy sistem değil UEFI sistem.
Erdem Altunbaş dedi: Ben Bende Core i5 9600K bir işlemcili bilgisayar var legacy olduğu için kuramadım o kadar işlem yaptım regeditten değerleri değiştirdim yine olmadı Genişletmek için tıkla... USB belleği MBR olarak hazırlarsanız olur. Bu arada i5 9600K Legacy sistem değil UEFI sistem.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #13 Silinen üye dedi: Uygulama resmi değil emin olamayız resmi uygulama ile daha iyi anlaşılır. Genişletmek için tıkla... i5 2400 işlemcisi var. Koy elini vicdanına. Normal bir şekilde kurabilir mi sence Windows 11'i.
Silinen üye dedi: Uygulama resmi değil emin olamayız resmi uygulama ile daha iyi anlaşılır. Genişletmek için tıkla... i5 2400 işlemcisi var. Koy elini vicdanına. Normal bir şekilde kurabilir mi sence Windows 11'i.