Windows 11 PC'yi buluttan sıfırladıktan sonra yavaşladı

Yusuf kandur

Picopat
Daha fazla  
PC'yi bulut üzerinden sıfırladıktan sonra eskisinden de yavaş oldu, mesela bir uygulamayı açtığımda 2-3 saniye bekleyip açılıyor, nedeni ne olabilir ve çözümü var mı? bundan önce zorunluluktan USB ile sıfırlamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eyvallah

USB ile format atın. Sıfırlama işlemi çok önerilmez
PC yi bir kaç gündür kullanıyorum ve öncekinden çok daha yavaş ve yavaş açılıyo başlangıç uygulamalarını da kapattım niye böyle oldu anlamadım bir fikrin var mı

USB ile format atın. Sıfırlama işlemi çok önerilmez

PC'yi birkaç gündür kullanıyorum ve öncekinden çok daha yavaş ve yavaş açılıyor başlangıç uygulamalarını da kapattım niye böyle oldu anlamadım bir fikrin var mı?

Son düzenleme:
PC'yi birkaç gündür kullanıyorum ve öncekinden çok daha yavaş ve yavaş açılıyor başlangıç uygulamalarını da kapattım niye böyle oldu anlamadım bir fikrin var mı?
Doğru format attığınıza emin misiniz? Diğer açtığınız konuda 2 tane Windows gözüküyordu da.

Disk ekranına gelince bütün gözüken bölümleri silin. HDD varsa ve içinde bilgiler varsa HDD'nizi sakın ellemeyin yoksa bilgileriniz gider. HDD (varsa) dışındaki bütün gözüken bölümleri silin. Sonrasında Windows'u kuracağınız disk'i seçip devam diyin ve kurulum başlasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı