Windows 11 PDF, video vs. ön izleme yapmıyor

Ömer4872

Decapat
Daha fazla  
Sorum bu arkadaşlar yanda açılan pencerede dosyanın kapağı vs. görünsün istiyorum nasıl yapabilirim? İyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (12).png
    160,2 KB · Görüntüleme: 79
Sorum bu arkadaşlar yanda açılan pencerede dosyanın kapağı vs. görünsün istiyorum nasıl yapabilirim? İyi Sosyaller.

Dosya içeriği gösterilmez Sadece Dosya resmi ve Dosya bilgilerini içerir.

Resimler için bu geçerli değildir resimlerde seçtiğiniz resimin ön izlemesi gözükür.

Dosya içeriği gösterilmez sadece dosya resmi ve dosya bilgilerini içerir.

Resimler için bu geçerli değildir resimlerde seçtiğiniz resimin ön izlemesi gözükür.

Reis senin Dosya Gezgini konunu gördüm var mı Windows 11'i güzelleştiren onun gibi uygulamalar.

Bu dediğiniz işlev, dosya gezgininde kabuk uzantıları dediğimiz eklentiler sayesinde mevcut olur.
Bunun için Adobe reader kurabilirsiniz, ya da native yani Microsoft'un kendi çözümü olanı isterseniz powertoys kullanabilirsiniz.

Kendisi Dosya Gezgini eklentileri kısmında bulunuyor.

Video ön izleme de formata göre değişir ama bunun için gelişmiş sistem ayarları performans sekmesinde ve Dosya Gezgini seçeneklerine ilgili ayarları açmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…