H headssmoke Femtopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Windows 11 kullanıyorum ve bazı ayarlar canımı sıkıyor pencereyi sürüklediğimde fotoğrafta görüldüğü gibi hayalet bir pencere olarak sürükleniyor bu da benim canımı sıkıyor. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-03-22 195016.png 484,9 KB · Görüntüleme: 65 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025
Merhaba arkadaşlar, Windows 11 kullanıyorum ve bazı ayarlar canımı sıkıyor pencereyi sürüklediğimde fotoğrafta görüldüğü gibi hayalet bir pencere olarak sürükleniyor bu da benim canımı sıkıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Hasan0Can01 2 Nisan 2025 Win+r tuşları ile çalıştırı aç ve "SystemPropertiesPerformance.exe" komutunu yaz açılan pencreden en üstteki radiobuttonu seç ve uygula de çözülür.
Win+r tuşları ile çalıştırı aç ve "SystemPropertiesPerformance.exe" komutunu yaz açılan pencreden en üstteki radiobuttonu seç ve uygula de çözülür.
Hasan0Can01 Picopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #2 Win+r tuşları ile çalıştırı aç ve "SystemPropertiesPerformance.exe" komutunu yaz açılan pencreden en üstteki radiobuttonu seç ve uygula de çözülür. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-02 210843.png 29,6 KB · Görüntüleme: 34 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Win+r tuşları ile çalıştırı aç ve "SystemPropertiesPerformance.exe" komutunu yaz açılan pencreden en üstteki radiobuttonu seç ve uygula de çözülür.
KS KS H headssmoke Femtopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 Hasan0Can01 dedi: Win+r tuşları ile çalıştırı aç ve "SystemPropertiesPerformance.exe" komutunu yaz açılan pencreden en üstteki radiobuttonu seç ve uygula de çözülür. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Hasan0Can01 dedi: Win+r tuşları ile çalıştırı aç ve "SystemPropertiesPerformance.exe" komutunu yaz açılan pencreden en üstteki radiobuttonu seç ve uygula de çözülür. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.