Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Eylül 2022 #1 Bazı optimize ayarlar yaptım, optimize uygulamaları kullandım. Bunu şimdi fark ettim. Pencere tutturma çalışmıyor. Nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
Bazı optimize ayarlar yaptım, optimize uygulamaları kullandım. Bunu şimdi fark ettim. Pencere tutturma çalışmıyor. Nedeni nedir?
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2022 #2 Bu ayarın aktif edildiğinden emin olun.
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Eylül 2022 #3 The Snow Patrol dedi: Bu ayarın aktif edildiğinden emin olun. Eki Görüntüle 1511583 Genişletmek için tıkla... Hepsi Aktif.
The Snow Patrol dedi: Bu ayarın aktif edildiğinden emin olun. Eki Görüntüle 1511583 Genişletmek için tıkla... Hepsi Aktif.
Lusifer07 Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 5 21 Nisan 2024 #4 Xilared dedi: Bazı optimize ayarlar yaptım, optimize uygulamaları kullandım. Bunu şimdi fark ettim. Pencere tutturma çalışmıyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... aynı sorun bende de var çözüm önerisi var mı ? Tüm ayarlar açık
Xilared dedi: Bazı optimize ayarlar yaptım, optimize uygulamaları kullandım. Bunu şimdi fark ettim. Pencere tutturma çalışmıyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... aynı sorun bende de var çözüm önerisi var mı ? Tüm ayarlar açık