Merhaba WhatsApp bir de bazı uygulamlarının pencerisini büyültüp küçültürken kasma oluyor gibi. Sorun nedir sizce? Donanımsal bir sorun mudur? Bilgisayarı da yeni aldım
Muhtemelen UWP uygulamalarındandır. Sorun Denetim Masası gibi pencerelerde oluyor mu yada Ayarlarda. Eğer doğru anladıysam Denetim Masasında sorun yokken Ayarlarda olması lazım. Windows 11 sürümünüz 24H2 mi?
Muhtemelen UWP uygulamalarındandır. Sorun Denetim Masası gibi pencerelerde oluyor mu yada Ayarlarda. Eğer doğru anladıysam Denetim Masasında sorun yokken Ayarlarda olması lazım. Windows 11 sürümünüz 24H2 mi?
Ondan kaynaklandığını düşünüyorum zaten hem yükseltme hem de 24H2 üst üste bu kadar az sorun çıkarması mucize sayılır Ya Windows 11 23H2 kullanırsınız yada direkt Windows 10'a geri dönersiniz sizin kararınız.
Ondan kaynaklandığını düşünüyorum zaten hem yükseltme hem de 24H2 üst üste bu kadar az sorun çıkarması mucize sayılır Ya Windows 11 23H2 kullanırsınız yada direkt Windows 10'a geri dönersiniz sizin kararınız.
Evet son sürüme güncelliyor son sürüm stabil değil şuan. Eğer anahtarınız falan varsa yada öyle bir derdiniz yoksa direkt USB'ye ISO yazdırırsanız mükemmel olur. Windows 11 23H2 ISO'sunu Microsoft'un sitesinde bulamazsınız burada sitede indirme linki vardı galiba.