Windows 11 Pencere ve uygulamalarda lag oluşuyor

ClarkYusuf

Centipat
RAM
32GB
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
4060
Merhaba WhatsApp bir de bazı uygulamlarının pencerisini büyültüp küçültürken kasma oluyor gibi. Sorun nedir sizce? Donanımsal bir sorun mudur? Bilgisayarı da yeni aldım

sorun video linki

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Muhtemelen UWP uygulamalarındandır. Sorun Denetim Masası gibi pencerelerde oluyor mu yada Ayarlarda. Eğer doğru anladıysam Denetim Masasında sorun yokken Ayarlarda olması lazım. Windows 11 sürümünüz 24H2 mi?

Muhtemelen UWP uygulamalarındandır. Sorun Denetim Masası gibi pencerelerde oluyor mu yada Ayarlarda. Eğer doğru anladıysam Denetim Masasında sorun yokken Ayarlarda olması lazım. Windows 11 sürümünüz 24H2 mi?
sürüm evet 24 h2 denetim masasında olmuyor microsoft storede oluyor bide çogu programda yapıyor yavaşta olsa

Bilgsayarı dün aldım ve format atsam sorun çözülürmü elime ulastıgında windows 10 pro olarak geldi ben 11ye yükelttim direkt formatlamadan

Bilgsayarı dün aldım ve format atsam sorun çözülürmü elime ulastıgında windows 10 pro olarak geldi ben 11ye yükelttim direkt formatlamadan
Ondan kaynaklandığını düşünüyorum zaten hem yükseltme hem de 24H2 üst üste bu kadar az sorun çıkarması mucize sayılır 😀 Ya Windows 11 23H2 kullanırsınız yada direkt Windows 10'a geri dönersiniz sizin kararınız.

Ondan kaynaklandığını düşünüyorum zaten hem yükseltme hem de 24H2 üst üste bu kadar az sorun çıkarması mucize sayılır 😀 Ya Windows 11 23H2 kullanırsınız yada direkt Windows 10'a geri dönersiniz sizin kararınız.

Ben 24h2 sürümüne yükseltmedim direk güncelledi bide format atıp 11 kurmam daha saglıklı olurmu isomu normalmi atim bide format atarsam

Ben 24h2 sürümüne yükseltmedim direk güncelledi bide format atıp 11 kurmam daha saglıklı olurmu isomu normalmi atim bide format atarsam
Evet son sürüme güncelliyor son sürüm stabil değil şuan. Eğer anahtarınız falan varsa yada öyle bir derdiniz yoksa direkt USB'ye ISO yazdırırsanız mükemmel olur. Windows 11 23H2 ISO'sunu Microsoft'un sitesinde bulamazsınız burada sitede indirme linki vardı galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı