Windows 11 kuruyorum. Birkaç yerde okuduğuma göre Windows 11'e geçenler +10 FPS daha fazla aldığını iddia ediyor. Bu bilgi doğru mu? Windows 11'e geçenler bilgilendirirse sevinirim.
Doğru, üstelik hızlı SSD'ye rağmen yavaş çalışan Windows sorunu da yok gibi, mesela 10 da ne kadar hızlı SSD kullanırsan kullan Windows tuşuna basınca kısa bir gecikmeden sonra gelir, 11 de daha anlık geliyor.
Windows 11 kuruyorum. Birkaç yerde okuduğuma göre Windows 11'e geçenler +10 FPS daha fazla aldığını iddia ediyor. Bu bilgi doğru mu? Windows 11'e geçenler bilgilendirirse sevinirim.
Kesinlikle çok fark ediyor bu sabah Forza ve Witcher 3'te denedim yani normalde Forza'da Ultra'da sabit64 65 alıyorken şimdi 69-71 dolaylarına çıkıyor ama 8 GB RAM'i olanlara önermem Windows 10'a göre RAM kullanımı artıyor.
Kendimden örnek vereyim. Ben Windows 10 da iken razerin uygulaması ile oyun oynuyordum. Oyun modu berbattı. Windows 11 e geçince oyun modu oyunu kat ve kat hızlandırdı. +35 FPS artışı aldım. Microsoftu tebrik ediyorum.