Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.498 Çözümler 16 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Ekim 2021 #11 390845 dedi: Güncellemenin kodu ne? Genişletmek için tıkla... KB5006746 olması lazım.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 23 Ekim 2021 #12 Beyaz_G dedi: KB5006746 olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam 6674 olabilir mi?
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #13 Ben geçtim temiz kurulum yapmadan biraz bir performans artışı yaşadım. Hatta ne birazı bayağı . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben geçtim temiz kurulum yapmadan biraz bir performans artışı yaşadım. Hatta ne birazı bayağı . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.498 Çözümler 16 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Ekim 2021 #14 390845 dedi: Hocam 6674 olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim. Evde olmadığımdan bakamıyorum Technopat'ta güncelleme gelen birisinin ekran görüntüsünden aldım bana gelen güncelleme ile aynı idi.
390845 dedi: Hocam 6674 olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim. Evde olmadığımdan bakamıyorum Technopat'ta güncelleme gelen birisinin ekran görüntüsünden aldım bana gelen güncelleme ile aynı idi.
Trabzon Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #15 AllyFeedon dedi: Ben geçtim temiz kurulum yapmadan biraz bir performans artışı yaşadım. Hatta ne birazı bayağı . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum mu yapayım yoksa Windows 10'u mu yükseltiyim.
AllyFeedon dedi: Ben geçtim temiz kurulum yapmadan biraz bir performans artışı yaşadım. Hatta ne birazı bayağı . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum mu yapayım yoksa Windows 10'u mu yükseltiyim.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.498 Çözümler 16 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Ekim 2021 #16 Trabzon dedi: Temiz kurulum mu yapayım yoksa Windows 10'u mu yükseltiyim. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yap çünkü yükseltme yaparsan bazı buglar olabiliyor mesela Windows 10 arayüzünden kalıntılar olabiliyor görev çubuğu Windows 10 gibi olabiliyor.
Trabzon dedi: Temiz kurulum mu yapayım yoksa Windows 10'u mu yükseltiyim. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yap çünkü yükseltme yaparsan bazı buglar olabiliyor mesela Windows 10 arayüzünden kalıntılar olabiliyor görev çubuğu Windows 10 gibi olabiliyor.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.824 Makaleler 1 Çözümler 15 24 Ekim 2021 #17 14 yıllık eski bilgisayarım Win 10 Pro idi. Legacy olarak yükseltme yaptım. Eskisinden hızlı bilgisayar
14 yıllık eski bilgisayarım Win 10 Pro idi. Legacy olarak yükseltme yaptım. Eskisinden hızlı bilgisayar
Lise Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 391 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #18 Windows 11 temiz yükleme nasıl yapcağım bilen var mı? Windows 11 yükleyip sıfırlamı diyeceğim?
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.498 Çözümler 16 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Ekim 2021 #19 Lise dedi: Windows 11 temiz yükleme nasıl yapcağım bilen var mı? Windows 11 yükleyip sıfırlamı diyeceğim? Genişletmek için tıkla... Bildiğin format atacaksın Windows 10 nasıl kuruyorsan aynı şekilde kuracaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lise dedi: Windows 11 temiz yükleme nasıl yapcağım bilen var mı? Windows 11 yükleyip sıfırlamı diyeceğim? Genişletmek için tıkla... Bildiğin format atacaksın Windows 10 nasıl kuruyorsan aynı şekilde kuracaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lise Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 391 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #20 Beyaz_G dedi: Bildiğin format atacaksın Windows 10 nasıl kuruyorsan aynı şekilde kuracaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sence geçmeli miyim? Genellikle oyun oynuyorum.
Beyaz_G dedi: Bildiğin format atacaksın Windows 10 nasıl kuruyorsan aynı şekilde kuracaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sence geçmeli miyim? Genellikle oyun oynuyorum.