Şu beta sürüm, incik boncuklarını halletsinler. Biz de deneyelim bakalım. Anlatıldığı kadar iyi miymiş. Sazan gibi zıplamayalım halen geliştirilme aşamasında olan yapıma.
Şahsen 2 gün boyunca kullandım ve menü tasarımını deneyimledim. İyi değil. Ayarlar çok uzun sürede açılıyor ve Alt+Tab sürelerim aşırı derecede arttı. FPS düşmesi özellikle Valorant'ta yaşandı. Geçmenizi asla önermiyorum.
Bende Alt Tab süresinde azalma oldu. Tabii ki de sistemden sisteme farklılık gösterebilir ancak yine de 1-2 kişide oldu diye tamamen kötülememek lazım.
O ISO dosyası bomboş zaten. Gereksiz hizmet sayısı çok az bile. Yüksek performans alabilmen normal. Aynı şekilde Windows 10'a bazı gereksiz hizmetleri kapatıp aynı performansı yakalayabilirdin.
O ISO dosyası bomboş zaten. Gereksiz hizmet sayısı çok az bile. Yüksek performans alabilmen normal. Aynı şekilde Windows 10'a bazı gereksiz hizmetleri kapatıp aynı performansı yakalayabilirdin.