Windows 11 performansı

Şarj takılı ve şarj %100 iken ekran gidip gelme sorunum olmasa süper olacak.

Anladım hocam o zaman Update açık kalsın. Ama Insider güncellemelerini almayacağım galiba.
Zaten aldığınız Updateler Insider Updateleri olacak. Çünkü Windows 11 henüz çıkmadı ve yayınlanan güncellemeler de Insider Versiyonlarını iyileştirmek için çıkacak.

Aranızda benden başka Windows 11 kullanan var mı? Bir şey sormak istiyorum.

Hocalarım. Sizde de ekranda sağ tıkladığınızda "yeni öge" denen kısım gidip geliyor mu? Bir saniyeliğine gidip geliyor bende. Hatta 1 salise falan.

Hocalarım. Sizde de ekranda sağ tıkladığınızda "yeni öge" denen kısım gidip geliyor mu? Bir saniyeliğine gidip geliyor bende. Hatta 1 salise falan.
Bende öyle bir sorun yok ama onun tasarımını beğenmedim. Geforce Denetim masasına girmek için 2 yollu oluyor.

Ha hocam. Bazen bazı sorunlar başkalarındada olunca mutlu oluyorum. Yani sorunlar derken dertler falan değil. Allah kimseye dert vermesin. Ama böyle ufak sorunlar olunca mutlu oluyorum tek ben yaşamıyorum diye.
Bende öyle bir sorun yok ama onun tasarımını beğenmedim. GeForce Denetim Masası'na girmek için 2 yollu oluyor.

Hocam arama kısmına NVIDIA Denetim Masası yazın (ya da hangi driversa) başlangıça sabitleyin ardından aşağı inip en üste taşı deyin. Ben öyle yaptım bende AMD var.
@Dyflinn hocam dediğimi yaptınız mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…